Thajsko, Kambodža 1.-26.7.
Zdravím,
stále čekám na výhodné letenky v termínu 1-26.7. ... je to bohužel jediný čas kdy mám dovolenou. Do Siemreapu asi nepočítám, že se něco objeví a bangkok je momentálně tak za 14500,-. Myslíte, že má ještě cenu čekat na výhodnější letenky. Objeví se ještě něco?
Sháním takhle letenky poprvé tak omluvte tu neznalost.
Díky za pomoc!
Myslím si, že na letní prázdniny se jen tak nějaké akční cena neobjeví.
Jinak zkoušel bych asi hledat letenky třeba s návratem ze Siem Reapu (tedy např. PRG-BKK, REP-PRG), přeskok z Thajska do Kambodže bych pak třeba dokoupil jako jednosměrný - zpáteční let bude na jedné letence se zavazadlem odbaveným až domů a návrat nutně nemusí být přes BKK.
Jednosměrné letenky ze siemreapu vycházej na strašný bomby (20tis jednosměrná) teď je bangkok zpáteční za 14tis rovných tak uvažuju jestli to radši nevzít :/
Určitě bych ještě počkal, Bangkok seženeš určitě maximálně kolem 13k a vzhledem k počtu letů do Bangkoku je dost vysoká šance, že do té doby bude ještě nějaká akce, máš ještě víc než 3 měsíce čas. Je to navíc mimo sezónu.
Mám pocit že ten červenec je prokletej, furt jen do června. Tak snad něco bude Bojím se aby nešli přes 14tis
Nevím jestli trváš na cestě z Prahy, pokud ne a není to pro Tebe zásadní problém, tak koukej i na letiště okolo - Berlín, Vídeň, Budapešť atd.
Aktuálně máš třeba z MUC na ty tvoje data s Qatarem přes Pelikána za 13k, přes Tripstu, pokud to chceš risknout za 455 E. Cena na to, že s Qatarem je fajn, pokud pro tebe Mnichov není problém.
Edit: přes CL mi to teď dokonce našlo s Etihadem z MUC do BKK (uvažuju o podobným termínu) 30.6. v noci tam 25.7.zpět za 12k. Třeba teď už teda je z čeho vybírat.
Za dopravu do mnichova počítám z ČR v kombinaci studentagency a meinfernbus 1000,-... ale u těch letenek je problém že tam skoro denní přestup v abudabí což je trochu na prd. Nejlíp teda asi furt vychází z finnair z prahy za 14tis.... kéž by to z prahy, vídně či budapešti kleslo pod 13. To by byla krása.
Tak jsem zatím bugnul přes skyscanner za 14020kč s finnair... mám pocit že to leze nahoru a nevím jestli čekat :-/ ... zejtra to díštak zaplatím. Zas je to z Prahy a žádný dlouhý čekání na letišti přes noc.
Má cenu k tomu pojištění storna ze zdrav. důvodů? Bude to asi jen na velmi vážné úrazy předpokládám.
Jakto, že když přes web UIA bookuju letenky ta při výběru mi to háže jednu kde to uvádí včetně poplatků... např za dvě letenky 24tis UAH z varšavy a jak kliknu na pokračovat je tam nejnižší cena 37tis UAH. Proč?