Vegetariánské jídlo na palubě
Ahoj,
chci se zeptat, jestli nevíte jak je to s objednáváním jídla na palubě? Mám koupené letenky LHR- NYC s British a tam se mi meals podařilo navolit. U Emirates s tím nikdy nebyl problém. Ale na zpátečním letu AA (operované British Airways) mi to píše- Standard food- order on board. Myslíte, že si budu moct vybrat vegetariánské jídlo? Jsem striktní vegetarián už 18 let a tak mám strach být o hladu celý let z Miami do Londýna...
Díky moc!
Tedkon jsem letěl Sydney - Praha s BA a vždy když nesli jídlo, tak jedno z nich bylo vegetariánske
Sent from my iPhone using Tapatalk
Letel sem ted nekolikrat PRG - EWR s BA (1x economy, zbytek business) a obou kabinach vzdycky jedno jidlo vegetarianske.. Ja nejsem co se masa tyce zrovna velky jedlik, takze krome 1 cesty businessem sem vzdycky jedl vege (a behem te jedne cesty jsem si dal naprosto neuveritelny steak ).
Jinak urcite bych ti doporucil (zejmena pokud letis v economy a sedis vic vzadu) rict letusce az budou roznaset piti ze ses vegetarian, at na tebe urcite zbyde
Jo ideálně se hned ze začátku přihlásit. Většinou to není problém, většinounějakou porci navíc mají.