Ahoj, mam dotaz na zkusenejsi. Kupuje let Praha-Zeneva. Kupuju nejlevnejsi Light verzi za 1955 zpatecni. Pise to, ze by cena mela byt konecna, nicmene na konci me to nepusti dal bez toho, aniz bych si rezervoval misto, a to stoji asi 240 (to nejhorsi) za jednu cestu. Da se to nejak obejit, nebo jak to funguje prosim, nevite? Diky! .
Založil před 9 letyIvo ve fóru Letecké společnosti
9 reakcí
Ahoj, mam dotaz na zkusenejsi. Kupuje let Praha-Zeneva. Kupuju nejlevnejsi Light verzi za 1955 zpatecni. Pise to, ze by cena mela byt konecna, nicmene na konci me to nepusti dal bez toho, aniz bych si rezervoval misto, a to stoji asi 240 (to nejhorsi) za jednu cestu. Da se to nejak obejit, nebo jak to funguje prosim, nevite? Diky!
Ahoj, už někdo měnil zabookovaný let se Swiss airlines? Jaké jsou podmínky? Pročítal jsem nápovědu https://www.swiss.com/de/EN/cust...ge-booking ale stále mi nejsou jasné poplatky. Kdy se platí extra poplatek? Platí se při změně termínu také nové letištní poplatky? A jak probíhá změna jména na letence, to nelze evidentně online - už někdo procházel tímto procesem nebo někdo kdy by poradil? Díky moc!
Existuje mnoho bookovacích tříd a můžou mít rozdílné podmínky. Nejlépe ti odpoví na SWISS přímo a to ještě pod podmínkou koupě přímo u nich. V Praze mají i pobočku. Pokud to bylo kupováno přes brokera, tak třeba kontaktovat jeho. Šance jsou však většinou nulové a případné poplatky obrovské.
Podmínky záleží na konkrétním tarifu, konkrétní letence, úplně obecně asi nelze odpovědět. Každopádně budete nejspíš vždycky doplácet rozdíl v ceně letenky + příslušný poplatek, který opět závisí na tarifu, jaký máte zakoupen. Na to vám tady bohužel nikdo neodpoví, ideální bude kontaktovat přímo Swiss.
Změna jména na letence probíhá jednoduše - nijak, viz: "Any subsequent name changes, including addition of names on a ticket are not permitted once the booking is completed."
Jojo, díky moc, pořešil jsem přímo s podporou Swiss (změna jména je díky erroru možná) :-) Odpovědi byly velmi rychlé i o víkendu. Palec nahoru za takový customer service!
Kdybyste se chtěli proletět widebody biz s novou a350 od Swiss, tak se dá využít ten inaugurační let na TFS 1.4. Třeba 23.3. - 1.4. vychází v biz z PRG zhruba 520 EUR.