Operace ramene - dráty - je potřeba potvrzení od lékaře?
Ahojte, byl jsem na operace ramene a mam tam ted draty atd atd, v kvetnu to maji vytahnout ale v dubnu chceme do Abu Dhabi, ma nekdo zkusenost co je potreba si pripravit na skener a dalsi kontroly?
Je potreba si nechat vystavit zpravu od doktora v anglictine + si vzit rentgen pred / po zakroku atd?
Je mi jasny, ze asi budu pipat ale aby az jim to ukazu na rameni se nedivili ze tam mam jizvu a tim nezacal nejaky kolobeh
Dik za info
Nic neřeš, mám v holenní kosti titanovou tyčku 390 x 5 mm a nějaké šrouby a pípal jsem akorát na Heathrow a v Lutonu. Sekuriťák na LHR se mě sám ptal, jestli je to operace. Pak jsem několikrát procházel tělesným skenerem, taktéž bez povšimnutí.
ahoj, oki jenze mozna bych se jen bal,ze mam "cerstvou" jizvu nerad bych poslal moji milou do emiratu sam na tydenni relaxaci
dik
Jako že jsi si do sebe nechal zašít nůž nebo flintu, kterou pak během letu z ruky vytáhneš? Myslím, že sekuriťáci viděli už zajímavější věci než je čerstvá jizva.
Maximálně někde budeš pípat, tak tě ohmatají a jeto. Teď jsem na nějakém letišti zažil rám, na kterém pípalo 9 z 10ti lidí, i když nic kovového u sebe neměli.
Ahoj,
mám docela netradiční dotaz. Po složité zlomenině, mám v ruce nějaké dráty a ocelové destičky. Chci se zeptat jestli to může představovat nějaký problém při kontrolách na letišti? Konkrétně třeba, zda budu pípat při každém průchodu kontrolního rámu, popřípadě jestli musím mít o tomto nějaké lékařské potvrzení.
Děkuji za případné zkušenosti a postřehy.