Fly Niki - servis na palubě Vídeň-Abú Dhabí
Ahojte, v dubnu poletime
11:10→19:50Niki 7086
2:30→6:00Niki 7087
chtel bych se zeptat co je v cene a co ne, jidlo/piti/alko/nealko. Preji jen 6ti hod let je delsi a bookovat budu za avios body.
Dekuji za informaci treba to nekdo uz letel nebo letel s fly niki podobnym zpusobem.
Tak Lauda snad řídit nebude, to je jediná jistota:-) Jídlo dostaneš, nealko také, ostatní gegen Gebühr.
Oki super a ted jeste jeden dotaz co pivko a vinko za $$ nebo v cene? abych vedel co me moje mila manzelka bude stat diky za info
Ten alkohol si nějak nevybavuju, jestli dávali zadarmo. Jsem abstinent, takže mě tragédie došlého piva, vína a já nevím čeho, vůbec nevzrušují
Dekuji za info ale ja sem si myslet,ze clen one world alliance je klasicka aerolinka. Kazdopadne Diky za info
Rovnakým spojom sme leteli ako 1. leg code share s Etihad do BKK. Keďže 2.leg operovalo požičané lietadlo Jet airways, zdal sa mi Niki dokonca lepší. V cene je určite aj pivo a víno,jedlo - požívateľná hmota ako v dnes už každom economy spoji - žiadne gurmánske hody /tie som naposledy zažil tak pred 5 rokami u Royal jordanian/ dokonca to subjektívne pôsobilo, že je v NIKI viac miesta - len chýbal zábavný system, čo zasa pri nočnom lete až tak nevadí. Dlhý let v economy je VŠADE otrava, ani toto nevybočilo z priemeru.
Diky za fotku jidla a diky za info. Jak poletime tak neco pak pisnu jak to tam bylo treba se bude hodit nekomu dalsimu.Diky za info
Kickassone - no to nene to nene fakt? letim s nima viden-madrid. Jezisi to bude skaredych slov od moji zeny a co vlastne IB nabizi pro economy v letadla... ceny vysoke a servis ryanairu?
Hele ja bych na Iberii mohl klidne nadavat, nicmene ve ct rano jsem se vratil z Madridu a na checkin jsem diky silveru pouzil business prepazku, pak jsem si dal dobrou snidani v loungi a opet jsem diky statusu booknul pro sebe i kolegu (predem) exit row seats - leteli jsme 2 a misto mezi nama zustalo volne - takze jsme meli jeste vetsi komfort nez v businessu - jedine co to stalo navic byla voda za 1.6 euro v automatu u gatu..
No tak to je fajne. To dam 30avios a doplatek 3tis za zpatecku Vienna Madrid pro dve osoby a co z toho achjo
Stando, určitě je servis na evropským letu fajn, ale pokud není, tak snad máš pár euro, abys koupil manželce víno nebo vodu a nebyl tady v hysterii z toho, že aerolinka ti nedá zadarmo křupky a kolu, případně příště vyber jinou společnost, je ještě dost takových, který ten servis mají.
Jojo jasne todle neni problem. Me proste jen asi osobne vadi,ze proste v alianci one world jsou nizkorozpoctovky. To muzu zrovna litat ryanairem. Ja sem to bral s nadhledem ale dat za zpatecku pripadne 4-7 tisic tak bych si rekl,ze treba jen neco bude. Nenalital jsem toho zatim moc a kdyz uz tak primo s ba a tam se to neresi. Beru to s nadhledem ale Diky za nazor
Tak ona Iberia není low cost aerolinka, prostě jen patří k těm, které po Evropě zrušily zdarma palubní občerstvení (stejně jako třeba ČSA, ale to neberu jako nějakej etalon něčeho , pořád máš určitej nadstandard v odbaveným zavazadle, lepších časech, "hlavních" letištích, každodenních rotacích atd. Je pak vždycky na tvým zvážení, co vybereš.