Změna ceny na Expedia.co.jp
Zdravím,
zítra odletám večer do Japonska NRT s TA. Bohužel, dneska při tisku e-ticketu jsem zjistil, že mi na Expedii změnili letenky ze 40 000Y na 191 000Y.
Vysvětlení: The airline could not confirm the original price due to pricing or availability changes that occurred after we posted the latest prices on our site. Continue booking or look for a different flight.
Díval jsem se na stránky TA a po zadání kódu, mi to hlásí potvrzené letenky, e-ticket vydán.
Docela mě to znepokojilo a chtěl bych se zeptat jestli máte někdo podobnou zkušenost, popřípadě jak se zachovávat.
Na TA se mi moc volat nechce z důvodu protivné telefonistky.
No a v cem vidíš problem?
Je to jen nejake číslo na papíře nebo po tobě chtějí něco doplatit?
Uklidnilo mě, že na stránkách TA je vše potvrzené. Ale měl jsem trochu obavy, aby třeba ty letenky nebyly stornované. A zjistit to na letišti by se mi už moc nechtělo.
Aspoň jsem klidnější.
Otázkou je, kdy to změnili.. Ale pokud máš finance stržené z účtu, tak bude spíše nějaký error u Expedie, nežli s tvou letenkou.
naco tiskneš e-ticket, k přepážce stačí s pasem. To lepší je udělat check on line a to jde 24 h před odletem, vybereš sedadla a víš na čem jsi, a na přepážku pak už jen s kufrem
To je jasný. Ten delam, ale mam eticket jako část rozvrhu a nějakou jistotu v ruce.
Šlo po mi jen o to, že zvysili cenu tak aby někdo někde neměl kecy.
Děkuji
Stejná změna u tarifů na Palau... Nikdo vás z Expedie nekontaktoval, info se objevilo až nyní ne ihned po koupi?
Rovnaky problem mam aj ja. Ked sa prihlasim do expedie a v My Scratchpad najdem rezervaciu vidim v nej nasledujucu hlasku (bez hociakeho predchadzajuceho upozornenia alebo emailu):
Price Change
Your ticket price changed from ¥62,640 to ¥210,420. The airline could not confirm the original price due to pricing or availability changes that occurred after we posted the latest prices on our site. Continue booking or look for a different flight.
Ale v Manage my flight je ale vsetko v poriadku, let je CONFIRMED a v price summary je iba povodna "error" cena. Na webe TA je taktiez vsetko OK.
Ahá.. tak tady to vidím i já nenapadlo mě prolézat komplet jejich web, budu se řídit tím, co vidím v My Itinerary - nic tu není.
62k jenov .. to je Japonsko v C?
My Scratchpad mam prazdny a napisane toto: "Things you view while shopping are saved here."
Odhadol by som to na nedokonceny pokus o rezervaciu, pri ktorom sa cena po oprave erroru samozrejme zmenila.
tak som si to vysvetloval aj ja, ale jeden z tych "searchov" je oznaceny ako booked a pri nom je prave to navysenie ceny. Ale taktiez to beriem tak ze je podstatne co je v My Itinerary
ta cena 62K je za dvoch
Mě stává pokaždě změna ceny na Expedia.co.jp když chci rezervovat letenku. Po vyplnění údajů o kartě a odeslání (vyzkoušeno na 3 různých kartách), tak se platba neuskuteční a vyskočí hláška, že je nejaká chyba a mám to zkusit za chvíli (opět nejde), tak mám dát nové hledání, kde už ale vyskočí cena o něco vyšší. Když jsem to zkoušel na následující den, tak se mi stalo opět to samé...cena byla původní nižžší, platba kartou zamítnuta a nové hledání opět s vyšší cenou...
Neví někdo jak z toho ven?
EDIT: i po tom, co byla napsána hláška s chybou mi najednou po 10 minutách došel email, že rezervace je zaplacena, avšak mi byla stržena jiná částka, než byla uvedena v rezervaci