Chybně zadané jméno na letence Vueling
Dobrý den, máte někdo zkušenost se změnou jméno v rezervaci/boarding pass u Vueling?
Bohužel mi tam chybí 4 písmena u křestního jména
Děkuji všem za info
Pokud je přes chybějící znaky zjevné, že se jedná o Vás, zkuste letět i tak. Z vlastní zkušenosti vím, že kontrola shodnosti jména s dokladem totožnosti je povětšinou tak blesková, že není možné, aby si toho někdo všiml
díky, to číslo mám taky, ale než jim za tel. nechat to, co asi zaplatím za změnu jména, jsem se chtěla poradit zde.
tak to ti nikto nepovie na istotu. 2 pismenka su v pohode, podla tohot threadu aj tri
https://www.tripadvisor.com/ShowTopic-g ... ravel.html
Tak mozno skus zavolat, povedz ze sa vola Michael/Michala a potom uz na checkine keby nieco..vsak chyba len v jednom pismene
Já osobně bych do toho taky šel, navíc, když je to v křestním jméně. A k tomu volání, tak zavolej přes nějakou online aplikaci a bude to za pár korun.
Na letech v Schengenu jsou kontroly celkem benevolentní. Mám pocit, že jsem zažil i situace, kdy jsem snad ani neukazoval OP. Když má člověk udělaný OLCI a BP na mobilu, tak je to úplně ideální. Ve Vídni třeba člověk prochází s BP jen přes turniket, nikomu se neprokazuje, na gate taky nic, jen palubenka.
Ahoj mám dotaz na letence mi vynechali písmeno s diakritikou takže nejsem Nováček ale NOVAEK je to problém nebo stačí Novaek a datum narození Díky moc
Já mám zkušenost takovou, že jsem koupil letenku do Stockholmu za 4900Kč a poté jsem chtěl změnit jmého. Jelikož jsem neměl pojištěno, vrátili mi 990Kč. A objednával jsem znovu. Bylo to s Czech Airlines. Prý to nejde v systému změnit, a přitom to bylo cca 4 měsíce před odletem.
Jakmile je letenka vydána (má číslo), jméno měnit u klasických aerolinka (obvykle) nejde. Faktor času nehraje roli.
Já jsem omylem zadal jedno dítě dvakrát místo druhého. Změna jména by stála skoro stejně, jako původní letenbka pro 4. Nakonec děti stejně onemocněly, tak jsem to nemusel řešit.
Ahoj, mám rezervovaných a zaplacených pět letenek s VUELING do Barcelony, ale omylem jsem zadala místo 3 dospělých a dvou dětí do 16 let 5 dospělých. Při doplnění informací - č. pasu a data narození mi to samozřejmě hází chybu. Zkoušela jsem volat na různá čísla customer support, všude jen robot, který tě někam odkazuje a pak se hovor sám vypne. Přes web to taky změnit nejde. Ještě jsem narazila na možnost messengeru, ale místo aby mi pomohli, tak jen dolují data - přišlo mi to divné - jako by tam byl nějaký hacker- moje tel. číslo ani e-mail, ze kterého jsem objednala, jim nestačí, chtěli po mě i číslo karty, atd ... Už jsem fakt zoufalá, nevím, kam se obrátit. Můžete mi, prosím, někdo pomoci? Díky
To zvažuju taky, ale pak budu mít problém na letišti a hrozí, že nás nepustí do letadla. Nejhorší je, že na Vueling není žádný kloudný kontakt. Díky za podporu.
Změnila jsem datum narození u ryanair a nebyl problém. Důležité je jméno a pas. Asi nezbude nic jiné než to risknout
Dobry den, v sobotu som kupila letenky do Lisabonu cez prehliadac kiwi. Riesila som to dost narychlo a nevsimla som si, ze tam predvyplnilo nase mena s diakritikou. A este aj pri jednom z cestujucich mi prehodilo meno a priezvisko. Myslite si, ze s tym bude problem? Za odpoved dakujem.
Systém sám nic nepřehodí, prostě jste to blbě vyplnila. S největší pravděpodobností se nic nestane. Změnit by to asi šlo, ale počítejte s tím, že jak kiwi, tak letecká společnost si to nechají zaplatit.