Zdravím, je tu někdo, kdo používá účet Wizz pro platbu ? .

Wizzair účet

Založil ve fóru Letecké společnosti

37 reakcí

Jak starých Tonicu?

0 Citovat

August 2024, prvá notifikácia o zmene zo septembra 2024

0 Citovat

Tak aspin ze tak.

Ja cakam na zmeny uz od Decembra, a zatial nic. Tak dufam,ze sa zadari.

0 Citovat

Toto se mi stalo loni v kvetnu s rezervaci z predchoziho listopadu, musela jsem tam volat, ale operatorka nechapala, chtela zaplatit za zmenu. A pak teda nakonec se divala na tu rezervaci a zmenila zdarma na jine datumy.

spis by me zajimalo, za jak dlouho ta moznost mizi…u me to bylo po 4 mesicich od zmeny letu, tzn. 4 mesice s tim slo hybat.

0 Citovat

mne sa to stalo prvykrat a to wizz tocim takto uz dlhe roky, tak neviem ci je to nejaka vynimka alebo sa to stane pravidlom

0 Citovat

No, loni na jare mi to psalo zde vic lidi, ze jim zmizela tlacitka na rebook/refund.. me to prijde jako zamer vytahnout par penez za predrazenou telefonni linku🤷. My s nima leteli jen 3x.

0 Citovat

Mne sa zda, ze oni to uzamknu po dvojitej zmene letov. Ak si proste nereagoval na prvu zmenu, tak pri druhej zmene pod 4h to uz beru len ako informacny email pre teba. Co mi pripomenulo, ze Silvestrovsku Hurgadu by som mal radsej potvrdit :)

0 Citovat

No ale me se zadna zmena neudala…

0 Citovat

Uz vam wizz meni lety ze zimniho letoveho radu? Mam neco nakoupeno a cekam na zmeny, ale zatim mi nic nezmenili.

0 Citovat

Vieden Tirana na marec 2026 uz je zmenena, cakam este klasicky na Jerevan

0 Citovat

Ala napsal(a):

Uz vam wizz meni lety ze zimniho letoveho radu? Mam neco nakoupeno a cekam na zmeny, ale zatim mi nic nezmenili.

Nic nemenili. PRG-LCA

0 Citovat

Ja cakam na Larnacu s Viednev Marci potencialne na Velku Noc,a Marrakech s Budapesti cez Vianoce potencialne zmenit na Kanary. Zatial nic

0 Citovat

Budapest- Giza na November zmenena k horsiemu a neda sa to zmenit na ziadnu inu linku, tak len refund.

0
37 reakcí