Má někdo zkušenost, jak změnit FFP na US letu American Airlines? Ve správě rezervace to nejde. Při check-in nebo to půjde pak ex post? Díky .
Zobrazit příspěvek Má někdo zkušenost, jak změnit FFP na US letu American Airlines? Ve správě rezervace to nejde. Při check-in nebo to půjde pak ex post? Díky
cali před 9 lety (07. 05. 2016 08:13) Online před 5 hod Přidal se před 12 lety Napsal 3570 příspěvků Poslat zprávu Zobrazit příspěvek Zkus to přes Finnair, měnil jsem u BA ticketu AB topbonus za TAM Fidelidade, jedině tam to šlo, u BA mi to furt házelo nějaký error
Lukáš Horák před 9 lety (07. 05. 2016 08:20) Online před 3 hod Přidal se před 12 lety Napsal 2425 příspěvků Poslat zprávu Zobrazit příspěvek To jsem zkoušel, ale nejde přihlásit, že by problém s PNR ze Sabre AA?
cali před 9 lety (07. 05. 2016 08:52) Online před 5 hod Přidal se před 12 lety Napsal 3570 příspěvků Poslat zprávu Zobrazit příspěvek Udělal bych to na check inu. zpravidla mam OW gold na letence kterou si udelam jako mobile boarding pass, na check inu zmenit na jiny FFP ktery mi vyhovuje ale prioritni procedury delam s mobile boarding passem kde mam status gold.
Olpran před 9 lety (07. 05. 2016 11:06) Online Přidal se před 10 lety Napsal(a) 76 příspěvků Poslat zprávu Zobrazit příspěvek U mě to je FF "social edition" Ale mám políčeno na jednu akci a potřebuji nasbírat Etihad miles a tady jde i family account, tak lepší něco než nic.
cali před 9 lety (07. 05. 2016 18:42) Online před 5 hod Přidal se před 12 lety Napsal 3570 příspěvků Poslat zprávu Zobrazit příspěvek Joo mam status u AA a sbiram aviosy u BA. Studoval jsem kus stredni a vysokou ve Statech a lital jsem tam s American domesticy kazdy druhy tyden temer. Casto jsem lital s BA domu a nejak jsem tam mel ucet, pozdeji jsem si udelal u BA.
Olpran před 9 lety (08. 05. 2016 15:36) Online Přidal se před 10 lety Napsal(a) 76 příspěvků Poslat zprávu Fórum Frequent flyer programy Změna FFP u stávající rezervace AA.