Ahoj, náhodou nemáte někdo zkušenost s Air Transatem? Letím letos poprvé, tak jsem z toho zmatená. Praha - Toronto. Při rezervaci to po mně chtělo vybrat seat za poplatek. Platí se i přesto, když si ho vyberu na check-inu na letišti? Díky za info. Protože pokud jo, tak si to rovnou koupím, ale jinak chci šetřit. .
Ahoj, náhodou nemáte někdo zkušenost s Air Transatem? Letím letos poprvé, tak jsem z toho zmatená. Praha - Toronto. Při rezervaci to po mně chtělo vybrat seat za poplatek. Platí se i přesto, když si ho vyberu na check-inu na letišti? Díky za info. Protože pokud jo, tak si to rovnou koupím, ale jinak chci šetřit.
Poplatky za sedadla nikdo neplati, dont worry Akorat si je rozebere predem tech par lidi co ma u air transat loyalty.. Kazdopadne kdyz prijdes vcas na letiste na checkin, tak si vyberes dobre sedadlo a jeste usetris.. A Air Transat nenabizi online checkin ? 24h pred odletem (zase zalezi jak ktera spolecnost) byva sedadlo zadarmo pri online checkinu (nekdy ani nemusis delat checkin - treba u BA staci udelat seat selection)..