Dobrý den, máte někdo prosím zkušenost se zakoupením letenky přes MyTrip.com? Moc jsem tu o nich nenašel. Děkuji Lukáš .

MyTrip.com nějaké zkušenosti?

Založil(a) ve fóru Vyhledávače letenek

Tiez to tak tipujem. Ja som Trip letenky preletel naposledy vcera. Samozrejme verifikovane cez FR, takze Trip ma uz absolutne nezaujimal.

0 Citovat

Vyhlada vam Trip.com letenky Ryanairu? Teraz som po dlhsom case skusil, a Ryanair to absolutne nenajde. Tak ci je chyba u mna.

0 Citovat

Ani G2G, ani Momondo a skoro ani Kiwi.

0 Citovat

Přesně 1. prosince tyto OTA z nějakého důvodu přestaly vyhledávat letenky RYR

0 Citovat

Tak nenajde to ani Pelikan. Skyscanner najde, ale da odkaz iba priamo na aerolinku. Tak ci to nezatrhli vsetkym OTA plosne, lebo asi tych verifikacii mali hromady. Skoda, hlavne toho Tripu.

0 Citovat

Tu je vysvetlenie. 

https://www.airways.cz/zprava/ry...-prodejcu/

0 Citovat

jde Vam tato stranka? potrebuju PNR a v emailu od nich mam jen cislo objednavky a jejich stranky nefunguji:(

0 Citovat

Vetsinou Mytrip maji sve cislo objednavky a nekde (treba i mirne skryte) je tam uvedeno i PNR pro aerolinku. Zkus zapatrat. Kdyby problem pretrvaval, tak pak jen kontaktovat OTA Mytrip.

0 Citovat

Vybavuju si, že jsem PNR vždy někde vyhrabal v jejich aplikaci, je to tam někde celkem skryté, rozklikával jsem podrobnosti o letu a někde to tam bývá...

0 Citovat

bohuzel..prisel mi od nich jen jeden email kde je cislo objednavky a faktura..nikde PNR..a samozrejme jsou tam prokliky na spravy cesty ale web nefunguje..dekuji za rady, snad bude do zitra to fungovat:)

0 Citovat

edit: diky za tip na aplikaci, tam to jde najit pres cislo objednavky:)

1