Tak nenajde to ani Pelikan. Skyscanner najde, ale da odkaz iba priamo na aerolinku. Tak ci to nezatrhli vsetkym OTA plosne, lebo asi tych verifikacii mali hromady. Skoda, hlavne toho Tripu.
Vetsinou Mytrip maji sve cislo objednavky a nekde (treba i mirne skryte) je tam uvedeno i PNR pro aerolinku. Zkus zapatrat. Kdyby problem pretrvaval, tak pak jen kontaktovat OTA Mytrip.
Vybavuju si, že jsem PNR vždy někde vyhrabal v jejich aplikaci, je to tam někde celkem skryté, rozklikával jsem podrobnosti o letu a někde to tam bývá...
bohuzel..prisel mi od nich jen jeden email kde je cislo objednavky a faktura..nikde PNR..a samozrejme jsou tam prokliky na spravy cesty ale web nefunguje..dekuji za rady, snad bude do zitra to fungovat:)
Ahoj, i při pojištění storna nevrací peníze zpět za zrušený let. Letecké společnost zrušila let sama od sebe, jak se to někdy stává, ale MyTrip vrátil pouze cca.20% z ceny celkem drahé letenky :(
Pokud to rušil dopravce, vrátí celou částku - maximálně svoje fee za administraci, zpravidla 40 eur. Pokud Vám vrátili méně, museli to nějak zdůvodnit. Napište jim a požadujte celou částku...