ahoj všem , chtěl bych se zeptat na reference Austrian Airlines . Chceme s nimi letět v zimě na Srí Lanku . Koukal jsem na jejich stránky ohledně rezervace sedaček . Chtějí za každého skoro 800 Kč za výběr sedačky. Je nějaká šance , že třeba měsíc před odletem to otevřou a výběr bude bezplatný ? Nerad bych seděl v uspořádání 2-3-2 uprostřed .
Nam dali na vyber, ze ak chceme mozme si prirucne zdarma odbavit. Tak sme vyskusali. Na ceste do Valencie o kilo navyse, naspat kazdy viac ako 2 kila navyse, a nikto nic neriesil.
Zdravím, má někdo zkušenost s letem Austrian s B 767-300? Zvažuji let VIE - YUL - SJO. a trochu mě děsí let tímto 26 let starým flígrem. Díky za případné info. Aleš
Letěl jsem ten samý routing loni. Tedy éro bylo o rok mladší a let naprosto vše v OK (letadlo, posádka). Mnohem horší je ta část s Air Canada (nic zdarma, rozesazení, otrávená posádka)
Baníček napsal(a): Zdravím, má někdo zkušenost s letem Austrian s B 767-300? Zvažuji let VIE - YUL - SJO. a trochu mě děsí let tímto 26 let starým flígrem. Díky za případné info. Aleš
Tvl... to je dotaz jak z nějakého koupáckého fóra. Důležitá je snad úroveň údržby a kultura bezpečnosti. Za mne tedy rozhodně 30 let starý 767 od Austrianu, než cokoli nového od Číňanů (čímž nemyslím Taiwan).
767 má navíc nejkultivovanější konfiguraci sedaček mezi současnými letadly, tak to využijte dokud to jde.
Není nic lepšího než 767. Navíc létají sem v sezóně i starší 767 od Delty a ty nikdo neřeší. Důležité je jak to má starý interiér a samozřejmě údržba. S bezpečnosti jsou na tom všechna letadla téměř stejně. Co se tyče komfortu, tak 5let staré 787 muže být v interiéru daleko horší než 767.