Miláno 25.12.
Ahojte cestovatelia,
viete mi poradiť najlepšiu tým myslím najekonomickejšiu alternatívu ako sa dostať do Milána 25.12.2016. Zistila som, že žiadna nízkonákladovka v tento termín neliata. Samozrejme 24.12. by som nerada kdesi cestovala. Z milána odlietam 26.12.2016 v ranných hodinách do CUN. Preto sa potrebujem 25.12. dostať do MIL. V podstate je mi to jedno či navrhnute cestu vlakom, busom, lietadlom alebo nejakú kombináciu o ktorej netuším. Skúšala som rôzne alternatívy. Pozerala letenky z Poľska, Čiech, Viedne, Budapešti. Najpohodlnejšia cesta je 150€/osoba Viedeň - Miláno spiatočka. Alebo som našla že sa tam viem dostať za 29 € jedna cesta vlak z VIE do MIL. (samozrejme zabijak 11hod). Cestou naspäť už viem lacno letecky. Napadá Vás nejaká rada ako inak?
Ďakujem
asi jedine ten vlak, je to 11 hodin ale to je ine ako vo vlaku kamosi tak sli lehatkovym, trosku drahsie, ale dalo sa. Bus urcite nebude lacnejsi a pohodlie o dost horsie
Jinak z PRG jezdi novy dopravce Helloa nebo jak se to jmenuje do Benatek. myslim, ze maji cenu za 15 eur one way. urcite bych to sledoval a pak dokoupit vlak Benatky-Milano.
Jinak take jezdi www.flixbus.de primo z Prahy do Milana anebo www.elines.cz. Ti maji dobre ceny pri nakupu dlouho dopredu.