Akčné letenky z Austrálie/Nového Zélandu
Zdar. Existuje nejaký web ako je tento ale pre odlety z Austrálie alebo Nového Zélandu? Hľadal som ale nič som nenašiel V decembri budem letieť domov z NZ tak hľadám nejakú fajnovú letenku
www.secretflying.com
www.fly4free.com
a kopec dalsich... pozri na agregator www.flightor.com
Ďakujem. Škoda len, že väčšinou bývajú tie akčné letenky spiatočné Jednosmernú by som potreboval...
tak niekedy sa zjavi aj jednosmerka v tvojom pripade by som mozno nejaku lowcost kombinaciu skusil pohladat. napr. Air Asia X do KUL a odtial dalej do Europy. Ak by si siel uz v novembri, tak napr. 20ho ma super jednosmerku China Airlines cez Taiwan za cca 530 euro
http://www.momondo.be/flightsearch/?Sea ... e&NA=false
myslim, ze aj tu mas vacsinou spiatocne letenky (v podstate akcie co su tu, su vacsinou rovnake ako na ostatnych weboch)... takze si nenavybers.. sleduj ten agregator, obcas sa tam zjavi jednosmerka, ale myslim, ze na vianoce si budes musiet pekne priplatit...
Lowcostovkami som letel sem, Flydubai + AirAsia + Cebu + JetStar, ale to som cestoval tri týždne Teraz budem mať asi trochu viac vecí a pravdepodobne aj bicykel takže sa mi s tým nechce niekde prestupovať... Inak tú jednosmerku od China Airlines mali nedávno aj na 20.decembra len som spravil chybu, že som to nekúpil 580€ to bolo... Snáď sa ešte niečo podobné objaví.