Zdravím, kupoval jsem letenku přes expedii PRG-YYZ (vše se zdá v pořádku, píšou confirmed, peníze byly strženy). Jen ze zajímavosti jsem vyzkoušel najít můj itinerář na podobných stránkách jako CheckMyTrip (vyzkoušel jsem jich vícero), ale nic mi pod mým booking reference (6-místný kód) a last name nenašlo. Mám se něčeho obávat/nějak to řešit? Je to možná taky tím, že mám debilní příjmení (ö v něm - na expedii se mi to povedlo zadat s tím, ale tyto vyhledávače mi ö odmítají). Nervózní jsem ale stejně .
Zdravím, kupoval jsem letenku přes expedii PRG-YYZ (vše se zdá v pořádku, píšou confirmed, peníze byly strženy). Jen ze zajímavosti jsem vyzkoušel najít můj itinerář na podobných stránkách jako CheckMyTrip (vyzkoušel jsem jich vícero), ale nic mi pod mým booking reference (6-místný kód) a last name nenašlo. Mám se něčeho obávat/nějak to řešit?
Je to možná taky tím, že mám debilní příjmení (ö v něm - na expedii se mi to povedlo zadat s tím, ale tyto vyhledávače mi ö odmítají). Nervózní jsem ale stejně
Priste si letenky kupuj bez specialni diakritiky - ve vetsine vyhledavacu je to primo uvedene.. Samozrejme to tim byt muze - moje zena ma dost dlouhe jmeno a kdyz kupujeme letenky tak ji system casto automaticky jmeno zkrati - a potom ma problemy treba u self checkinu nebo pri pridani cisla FF..
Nicmene jestli mas eticket od expedie tak je to fuk
Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli je možné, že na checkmytrip svou rezervaci nevidím, ale na viewtrip jo. Chytil jsem takovou celkem zajímavou letenku a nevím jestli kupovat přípoje. Eticket dorazil. Dík, N.
a na TAROM ich vidis? lebo niekedy su dva kody..interny a potom ten co vidis aj na checkmytrip napr.
Na TAROM to vidím, takže letenky jsou v pořádku. Jen mě mrzí, že na checkmytrip vidím jen svůj každý druhý let. Podobně nebylo možné vložit let od Ryanairu.
Ja som sa akurát dnes dokopala, aby som si dala doplniť rezerváciu Swiss, prišla info, že rezervácia je doplnená a ja ju stále nevidím. Napísala som opäť a zase tam nie je. Inak mi vždy ich doplnenie fungovalo. Tak nevie, kde urobili súdruhovia z NDR chybu.
U TAPu je klasický problém Amadea, že je natvrdo ke jménu přidáno oslovení, proto je pak problém s nalezením v CheckMyTrip. Musíš do něj zadat Janmr Hosek ;-)
Ahoj, 2 lety ryanairu mi to na checkmytrip pridalo, ale treti let (na stejne jmeno atd., akorat vnitrostatni Faro-porto) mi to tam za boha neprida. Nejaka rada? :)