Zdravím, kupoval jsem letenku přes expedii PRG-YYZ (vše se zdá v pořádku, píšou confirmed, peníze byly strženy). Jen ze zajímavosti jsem vyzkoušel najít můj itinerář na podobných stránkách jako CheckMyTrip (vyzkoušel jsem jich vícero), ale nic mi pod mým booking reference (6-místný kód) a last name nenašlo. Mám se něčeho obávat/nějak to řešit? Je to možná taky tím, že mám debilní příjmení (ö v něm - na expedii se mi to povedlo zadat s tím, ale tyto vyhledávače mi ö odmítají). Nervózní jsem ale stejně .
ja sa tiez pridavam, vsetko mam na checkmytrip, ale tripcase vyzera tiez slusne a zobral hned obskurny let s Motor Sich :) a appka vyzera tiez k svetu. Hlavne je dobre, ze sa tam daju grupovat do kopy lety ak su vramci jedneho vyletu
Mám protivný problém s Checkmytrip - krom toho, že nežere rezervační kódy Air China, tak mi ještě spojuje různé lety s Air China zaslané na trips@checkmytrip.com dohromady. Stalo se to i někomu dalšímu nebo mám zase něco extra? :)
Psal jsem jim na FB chatu, ale "poradili" mi zadat lety ručně.
Ahoj, nevite, jak moc je checkmytrip verohodny co se tyce zruseni letu? Na rijnovy let Singapore-Berlin Tegel se Scootem mi to pise flight cancelled, ale na strance Scootu vse zatim vypada OK..
Odpovim si sam (jedna z tech ukvapenych otazek :D). Let Scoot skutecne zrusil a presunul nas z 11.11 na 10.11. System (nebo nekdo) nam automaticky udelal rebooking az na 13.11. Takze jim jdu hned napsat. Je sance na full refund? Popripade i na cestu tam, kterou s nima mam (ovsem samostatna letenka :-( )?
Je mi to jasny, ze to je dan za (levnejsi) 2 jednosmerky misto RT letenky.. Ale zkusim to.. u UIA to problem nebyl, ale Scoot posledni dobou dost pritvrdil co se tyce customer friendly servisu..
Tak jelikoz jsem cast letenky platil voucherem, tak scoot nabizi pouze refund ve forme voucheru. Je to ok nebo bych mel mit narok na cash v tomto pripade, nevite?
U mně funguje...jiný design, za mně horší. Ale už nefunguje počítačová verze. Tu zrušili... měl jsem ještě "cestovani" od Googlu, ale tam mi zmizely všechny zadané lety a další.. máte tip na něco podobného?
Checkmytrip je od posledneho upgrade uplne nepouzitelny... uz tam nevidiet ani cisla e-ticketov, triedu, sedacky ani ziadne informacie pre ktore som ju vyuzival... teda suhlasim s odinstalovanim...
pokud to clovek pouziva pro “organizaci” letu, hotelu a dalsich a live updaty o gejtech, zpozdenich apod (a netrva ma zivem peopojeni s rezervaci tak, jak to u nekterych dopravcu umel checkmytrip) , tak uz drive zmineny tripit.
pouzivam uz asi sest let placenou verzi, loni jsem pouzival soubezne s checkmytrip, a nakonec stejne zustal u tripitu (hlavne teda proto, ze vetsinou kitam s LH group, a tam checkmytrip stejne “zive propojeni” neumel)
Mam to hlavně proto, že když celkem dost cestuji, tak na jedno kliknutí mám všechny cesty pohromadě, vím kdy a kam letím, popřípadě kde je ubytování...kde sedím to je pro mne nepodstatné..v minulosti nebyl problém přidat u check my trip hotel, ale už to dlouho nejde, rovněž to hlásilo hodně dopředu i změnu letu-to už je taky pryč.. tripit by ti vše splňoval?
Mam to hlavně proto, že když celkem dost cestuji, tak na jedno kliknutí mám všechny cesty pohromadě, vím kdy a kam letím, popřípadě kde je ubytování...kde sedím to je pro mne nepodstatné..v minulosti nebyl problém přidat u check my trip hotel, ale už to dlouho nejde, rovněž to hlásilo hodně dopředu i změnu letu-to už je taky pryč.. tripit by ti vše splňoval?
Presne k tomuhle ho pouzuivam, a rekl bych, ze presne toto plní dobře. K tou synchronizace s outlookem (resp. cimkoi, co umí importovat dynamicky ICS soubory) a celkemkvalitni notifikace o gejtech, zpozdenich a tak (u velke vetsiny dopravcu).
Mobilní appka je docela prijemna, minimalne na iosu vcetne widgetu na zamykaci obrazovku apod. neocenitelny pomocnik.)
FLIO ale vypada, ze umi jen lety. Do (např. ) tripitu lze narvat prakticky cokoli - lety, hotely, zeleznicni presuny, atd, takze clovek presne ví, kdy, kam kdy a jak :)