Dear David Eiselt: We inform you that thare are available New Vueling Voucher codes for all countries. Spain: VYESOYZ1 Italy: VYITEWR6 Germany: VYDE2Q2K Netherlands: VYNLGZ8F Belgium: VYBEYI5Y UK: VYUK86NL US: VYUSAMO France: VYX8XL RU: RUS35IX4
T&C - Voucher 10 euros off - Round Trip mandatory - 21 days in advance - Available from 12/11/14 until 18/03/15 - Except: 05/12 to 09/12 and 18/09/14 to 07/01/15 - 2000 vouchers per country
This is the list with all the available vouchers: Spain:VYESPAC6GA1NJ Italy:VYITEWR6 Germany:VYDE2Q2K Netherlands:VYNLGZ8F Belgium:VYBEYI5Y UK:VYUK86NL US:VYUSAMO France:VYX8XL RU:RUS35IX4
- Voucher 10 Euros off - RT mandatory - 21 days in advance - Vueling from 08/01/15 until 18/03/15 - 2000 vouchers
Ahoj, letím z Prahy do Barcelony a zpět, poradí mi někdo jestli musím provést on-line check-in a nebo je možné ho provést až na letišti v Praze a zpět i v Barceloně s Vueling (samozřejmě myslím bez poplatku). Webové stránky vuelingu jsou pro mě dost nepřehledné a nikde jsem tam informaci nenašla. Děkuji!!!
Ahojte, je nějaký platný promo kód pro Vueling? Našel jsem ESP131W7K, ale ten byl platný jen z kraje roku. Případně je nějaká šance srazit cenu mezi PRG <-> BCN pro >5 lidí? A druhý dotaz - kolik stojí dokoupení odbaveného zavazadla? Našel jsem jen obecné info, že 10 až 29 EUR na každý směr. Upgrade z Basic na Optima fare mi to nyní ukazuje za 34 EUR celkem za oba směry. Jenže v tuto chvíli ale nevím, kolik těch checked baggage budu potřebovat. Tak jestli pak bude možné dokoupení za srovnatelnou cenou nebo na tom pak prodělám...
Info: Dneska dělaný check-in a 2x obdrženo sedadlo u okna. Check-in na oba dva lety se odemkl, když do prvního letu zbývalo méně než 7 dní. Druhý je za 9 dní.