Ahoj, zakoupili jsme na příští únor akční letenky z Milána do Honolulu. Lety jsou přes Frankfurt a Vancouver se Star Alliance. Po dvou týdnech od nákupu mi přišel od Pelikana.cz mail o změně letu. Air Canada zrušila poslední segment z Vancouveru do Honolulu a dali nám let o den později. ČIli místo šesti hodin máme 30 hodin stopku ve Vancouveru. Volal jsem do pelikana přislíbili, že během týdne pošlou email s návrhem řešení. Máte s tím nějaké zkušenosti a myslíte, že by třeba v rámci Star Alliance mohli najít jinou kombinaci letů? Díky .
Ahoj, zakoupili jsme na příští únor akční letenky z Milána do Honolulu. Lety jsou přes Frankfurt a Vancouver se Star Alliance. Po dvou týdnech od nákupu mi přišel od Pelikana.cz mail o změně letu. Air Canada zrušila poslední segment z Vancouveru do Honolulu a dali nám let o den později. ČIli místo šesti hodin máme 30 hodin stopku ve Vancouveru. Volal jsem do pelikana přislíbili, že během týdne pošlou email s návrhem řešení. Máte s tím nějaké zkušenosti a myslíte, že by třeba v rámci Star Alliance mohli najít jinou kombinaci letů?