Dobry den, rezervoval som si spiatocnu letenku z Bratislavy na Sri Lanku s prestupom v Dubai. Dosiel mi potvrdzovaci mail a detaily ku kazdemu letu. V oboch letoch na ceste naspat mam v kolonke class: Business. Travvelgino ocividne spravili chybu kedze som si rezervoval economy class. Je mozne dozadovat sa business class kedze to mam v potvrdeni alebo mi to je nanic a automaticky ma zrusia a daju mi economy? Dakujem .
No moja otazka je uplne jasna - kedze travelgino je sprostredkovatel leteniek a poslal mi potvrdenie o tom ze letim business triedou, tak by mal za to niest aj zodpovednost. Ak oni maju letenky rezervovane na flydubai v economy class a zakaznikovi potvrdia business class tak by za to mali niest aj zodpovednost kedze je potvrdenie z mojej strany zavazne tak by malo byt aj z ich strany zavazne nie? Da sa to nejako vymoct?
Uprimne, nic nemozes, travelgenio je rovnaka banda ako edreams, kludne sa moze stat ze ak do toho zacnes rypat, tak mozno uznaju vinu, stornuju let a vratia ti peniaze bez 20 euro co si zoberu ako storno poplatok a budes spokojny
Hlavně moc nerozumím tomu, co řešíš, pokud jsi kupoval letenky v economy, tak co chceš vymáhat? To je asi jako by sis koupil Startky, oni ti je dali do krabičky s nápisem Camel a ty jsi pak chtěl, aby to byly Camelky.