Jsou stevardi většinou buzny? Když jsem nedávno letěl, tak tam byl jeden, měl sako sundané, na sobě zástěru pro servírování jídel a jak tak tlačil uličkou vozík s cateringem, tak u toho tak kroutil zadkem, že jsem si říkal, že by to heterák ani neuměl... .
Bylo by zajímavé zjistit, zda má padrino11 u všech fotek, co sem cpe bez uvedení zdroje, svolení autorů k jejich použití. Jinak správce webu riskuje, když mu to tady toleruje...
Az ti takova buzna zachtrani zivot nebo jen zdravi tak pochopíš co jsi za slabocha
Ale já proti nim nic nemám a na letech je očekávám. A byl bych raději kdyby mi zachránil život homosexuální stevard než nějaký obyčejný. Dá se očekávat, že bude k pasažérům empatičtější.
Dneska s EasyJetem jsem si vzpomněl na padrina. Letušku tam dělal tento krasavec. Byl jsem dost ospalý, tak jsem si ho všiml, až před přistáním. Ženský hlas, snad prsa taky, ale z bližšího pohledu třetí pohlaví či co
A to sa my slovaci divame na vas s obdivom ze aki ste oproti nam tolerantny narod...hmmm
Tak to Tě musím asi zklamat, to jen pár politiků a exotů vyřvává do světa tyhle nesmysly o menšinách. My ostatní bereme "buzny" a lesby a černochy a vietnamce atd. jako všechny ostatní - tzn posuzujeme je ne podle barvy a orientace, ale podle toho, jestli jsou to hajzlové a nebo slušní lidé. Ale to nám nebrání si z nich v hospodě, doma a vlastně i kdekoliv jinde dělat prdel... :D Jenže si děláme prdel i z policajtů, politiků, doktorů, hasičů, prodavaček a vlastně ze všeho a ze všech, takže víš jak... :D
Let s Ryanair z Prahy do Milána - tři stevardi, z toho minimálně dvě buzny, největší exot asi úplně ten vzadu na fotce - měl opravdu výrazné perlové náušnice, je to vidět po zvětšení fotky a pořád se nakrucoval. Letušku jsem tam neviděla, ale pokud tam byla, tak to musela být lesba....