Ahoj, rádi bychom se podívali v blízké budoucnosti do Londýna (Listopad, Prosinec), koukal jsem na ryanair a našel jsem zajímavé letenky, které by vyšly na jednoho za 1300, což je slušné, zároveň jsem ale mnohokrát viděl na zdejších stránkách nabídky, které vyšly i víc jak 2x levněji, proto bych se rád poradil, kdy je nejlepší letět do Londýna? Budeme 4 lidi a můžeme letět odkuďkoliv z ČR nebo blízkého okolí. Díky moc. .
Ahoj, rádi bychom se podívali v blízké budoucnosti do Londýna (Listopad, Prosinec), koukal jsem na ryanair a našel jsem zajímavé letenky, které by vyšly na jednoho za 1300, což je slušné, zároveň jsem ale mnohokrát viděl na zdejších stránkách nabídky, které vyšly i víc jak 2x levněji, proto bych se rád poradil, kdy je nejlepší letět do Londýna? Budeme 4 lidi a můžeme letět odkuďkoliv z ČR nebo blízkého okolí.
Ty letenky jsou TOP z toho Brna, jen koukam ze to letiste Stansted je pekně daleko od centra, předpokládám, že letět někam blíž k Londýnu, bude o hodně dražší? Jak pak funguje spoj z letiště do Londýna? Už je tam metro? Nebo bus/taxi?