Rezervace na letuska.cz/letenky Cestovní období: květen – září Odlety v pondělí nebo čtvrtky, návraty v úterý nebo pátek Zakládám toto vlákno pro dotazy / rady / tipy a vývoj situace! .
Jaký je uveden důvod?.. Copak je tak hrozný pochopit, že vyhazovat miliony za nesmyslný bigboardy je k ničemu, nechat proletět pár desítek lidí na tuto cenu je vyjde finančně mnohem lépe. Marketingový efekt k nezaplacení. Ach jo zlatá Alitalia!
Zas nëjaký fake. Na vašem rezervacnim systemu zadám odlet Praha, přílet Bangkok 18.7 - 6.8, dva dospeli a jeden mladeznik a cena cca 54 tis. To je asi o cca 20 tis vice. Asi mam stary pocitac nebo si musim koupit win8, jinak to nemuzu pochopit. Kdo ma podobne zkusenosti? Fakt bych byl velice rad, kdyby ten co tu informaci vyvesil, aby svou informaci potvrdil nebo se omluvil. Tomáš
V současne době tam je vyvesena cena 11800. Ta je take zrusena? Mate tam prece napsano 'můžete objednavat za tuto cenu pres nas portal'. Dodrzel jsem termin kveten az zari, odlet po a ct a prilet ut a pa. At mi to nekdo vysvetli. Tomáš
psal jsem Pelikanovi a požádal o vyjádření. I proto, že mi nikdo neodepisuje. Jak mi odepíšou, dám vědět. Nepřijde mi uplne košer, že jim zaplatim, oni to zruší a už se neozvou...