Nové destinace - Wizzair
Tak Oděsa z Bratislavy asi dolítala.
Květnový letenky nám přebookovali do Kyjeva (zjištěno až náhodným přihlášením na wizz účet). Koupit už se dá jen na březen. Má někdo zkušenosti s žádostí o přebookování na úplně jinou destinaci?
Jiří M. napsal(a):Tak Oděsa z Bratislavy asi dolítala.
Květnový letenky nám přebookovali do Kyjeva (zjištěno až náhodným přihlášením na wizz účet). Koupit už se dá jen na březen. Má někdo zkušenosti s žádostí o přebookování na úplně jinou destinaci?
Máme na září a stále to v rezervaci vidím! Jinak lety jsou od června z Bratislavy k prodeji.....
Jiří M. napsal(a):Stačí si přečíst předchozích pár příspěvků. 😉 Nedolítala.Tak Oděsa z Bratislavy asi dolítala.
Na wizz si dejte hodně velký pozor.
Ruší lety a někdy vám nedají ani vědět (jednu jsem dokonce zjistil až 2 měsíce před odletem - srpen 2019 - Faro).
Minuký rok - 3 x zušená dovolená!!!
Osobně po těch zkušenostech se jím vyhýbám.
A neopravují zrovna v tom Dubnu a Květnu jen tak křížení vzletové/přistávácí dráhy ?
Překopírováno od sousedů:
"Od 21. dubna do 1. května 2020 plánuje mezinárodní letiště M. R. Štefánika v Bratislavě uzavírku drah 04/22 a 13/31 kvůli plánované opravě. „Letecké společnosti, které provozují pravidelné a nepravidelné charterové lety, byly o uvedené uzávěrce informovány s dostatečným časovým předstihem. Z tohoto důvodu nenabízejí během uvedených 11 dnů z Bratislavy žádné lety,“ uvedl ředitel bratislavského letiště Jozef Pojedinec."
Roiman4: v Oděse se taky něco opravuje/dodělává a navíc má asi Wizz nedostatek letadel. Jiné lety se dočasně přesměrovávají z Bratislavy do Vídně.
To stejné se mi ted stalo Budapest-Odesa.
Náhodou jsem to zjistil v profilu, podle mailu to vypadalo jen na drobnou změnu času. Nakonec jsme zvolili refund a koupili přímý do Kišiněva, což byl stejně původní cíl..
Jiří M. napsal(a):Tak Oděsa z Bratislavy asi dolítala.
Taky jsem to musel hodit do googlu, kde to leží. Ale jedno je jisté, tam asi v okruhu 150-200km nebude nic než jen malá jezera ? :D
Trochu pozitivní zprávy. Nové trasy z Ukrajiny, Lvov - Billund, Lisabon, Tallin, Štětín a Hamburg. Charkov-Tallin a Berlín.
Tak od 15. září Katovice - Abú Dhabí , ceny zatím hodně vysoko, nejlevněji v březnu 2021 za 432 PLN RT
https://wizzair.com/cs-cz/#/book...3-19/1/0/0
Z Budapešti jsou lety na červen za cca 2,5k RT
Velice zajímavou novinku dnes (mimo jiné) oznámil Wizz Air. Od července (to kdoví jestli) spouští novou linku Z Prahy do albánské Tirany.
Albánie by se podle neoficiálních informací měla turistům otevřít v červnu, jasněji bude asi příští týden.
Dobrá zpráva to je, ale trápí mě nejistota ohledně otevření albánských hranic. Tamní ministerský předseda velkoryse oznámil otevření hranic v květnu, aby o pár dní později vše posunul na červen a k tomu zmínil jen sousední země.
Jsem za to rad, v Lednu jsem to pracně plánoval s přestupy. Teď pokud to nebude nějak extra velká Palka, tak příští jaro je jistě 😁
Nová linka z Prahy do Varny, zpáteční letenka s WDC na léto za 2000 Kč.
Lukáš Horák napsal(a):
Tak od 15. září Katovice - Abú Dhabí , ceny zatím hodně vysoko, nejlevněji v březnu 2021 za 432 PLN RT
https://wizzair.com/cs-cz/#/book...3-19/1/0/0
Z Budapešti jsou lety na červen za cca 2,5k RT
Zdá se to jako hodně, ale pokud si člověk uvědomí, že poplatky na letišti v Abú Dhabí nebudou jak na letišti v Bulharsku + let trvá okolo 6 hodin, tak to není tak vysoká částka. Navíc zrovna přes měsíce únor, březen je v SAE hlavní sezóna (v dubnu je ramadán a pak už teploty okolo 45 stupňů...), nejvyšší ceny a plno turistů. Mi se podařilo chytit termín v půlce února za 2700 Kč zpáteční.
ta ked sa niekomu zda 2,5k R/T do Emiratov vela .. asi fakt by sa mal zamysliet co robi zle :D
To už jste z těch polských letišť dobře rozmazlený :D To mě na pražský poměry připadá i dnešní Varna za 2,6k jako super cena, natož kdyby byly za trojku Emiráty :D