Nízkonákladová společnost Wizzair v letošním roce zahájí spojení mezi Kyjevem a Dubají (DWC). Dle polských serverů lze rezervovat za 3.600 czk, ale systém zatím moc nereaguje .
Nízkonákladová společnost Wizzair v letošním roce zahájí spojení mezi Kyjevem a Dubají (DWC). Dle polských serverů lze rezervovat za 3.600 czk, ale systém zatím moc nereaguje lety jsou dostupné v posledním kvartálu roku 2013
Do Dubaje je nutné vízum, co k tomu bude potřeba zjistíte zde - Víza do SAE
A ke Kyjevu se přidává Budapešť, Sofie a Bukurešť !
Už se mi podařilo jednou vyhledat letenky na trase BUD - DWC za 4.100 Kč pro členy / 4.900 Kč pro nečleny. Ovšem při opakování pokusu systém znovu zahrál proti mě. Snad se brzy podaří zprovoznit rezervační systém.
OT: ale celkem se musím smát, jak se tohoto plku chytl každý copy-web, a to včetně poláků.. Padají názory, že se A321 objednávají u Wizzu kvůli vyššímu doletu,což je holý nesmysl: dolet pro A320 - 6.900 km dolet pro A321 - 6.760 km
Jediný důvod k přeobjednání letadel je zvýšení kapacit.. Takže pokud už někde čtete osvícený příspěvek typu, W6 bude létat do Indie, nevěřte mu - je to jen reálnější spekulace. Neříká se nadarmo, dělej jen to, čemu rozumíš..
Narazil jsem na to docela náhodou, včera odpoledne jsem zahlédnul na fb Wizzairu nábor CC pro Pražskou bázi a pak večer jsme nějak řešili cestu do TLV, nicméně pokud neprohodí časy jiných linek tak by to znamenalo návrat druhého stroje W6 na PRG.
Wizzair spustil predaj novej linky Budapest - Tenerife... Ceny zatial od 113 EUR pre clenov WDC a 133 EUR bez WDC takze ziadna slava, hadam to casom o cosi klesne i ked si myslim ze toto bude dobre vytazena linka. Lieta sa od 30. oktobra 2015 vzdy pondelok a piatok.
Wizz je teda kreativny, niet divu ,ze mali za minuly rok narast cestujucich o 18%. Pomaly, ale isto pridava destinacie kam sa v nasledujucich mesiacoch chystam, potesil Island aj Teneriffe, chystam sa nimi aj do Dubaia, Portugalska a bodla by aj nejaka linka do Maroka. V spravny moment sa bude dat letiet spiatocne pod 100ku, ako takmer vsade