Nové destinace - Wizzair
So spacebagom ta velkost prirucnej batoziny nie je az taka strasna, v teplejsich destinaciach si clovek vpohode postaci aj s tym Ja som aj tak skor typ, co destinaciu precestuje krizom krazom, takze pobehovanie s kufrom by mi bolo skor na pritaz. Mne osobne je wizz sympaticky ... ma tu spravnu kombinaciu zaujimavych destinacii, cien a odlety z Budapesti su pre mna tiez vyhoda. Som zvedavy co za destinacie este vymyslia, v EU uz asi nic zaujimave, ale v minulosti boli nejake reci o indii a to by bola pecka
Ja som tiez nikdy este necestoval s kufrom tiez len zoberiem ruksak a pobeham co najviac kolko sa da a ani som si este nikdy nemusel u Wizzaira priplatit za tu vacsiu batozinu len ked beriem zrkadlovku + prislusenstvo tak je potom problem zbalit este nieco viac do toho maleho ruksaku ... No s tou Indiou uvidime to malo z Dubaja pokracovat dalej do Indie. Ja som zvedavy ako to bude s Kazachstanom na ktory zevraj uz dostali aj povolenie lietat z Budapesti no zatial o otvarani linky nic
Tak a Baku mame spet, som zvedavy dokedy ... tu je cast z udajne zjednodusenych podmienok pre ziskanie turistickych viz
Na základe dohody podpísanej medzi EÚ a Azerbajdžanskou republikou v septembri 2014 sa vydávanie víz občanom EÚ s výnimkou Veľkej Británie, Írska a Dánska riadi zjednodušenými pravidlami, ktoré nájdete v prílohe Dohoda
- 1 biometrická fotografia pasového formátu nie staršia ako 6 mesiacov
- rezervácia hotela (s podpisom a pečiatkou) alebo súkromné pozvanie od azerbajdžanského občana overené notárom s kópiou preukazu totožnosti jeho osoby
- potvrdenie od zamestnávateľa o zamestnaní
toto ma odradilo, ale wizz asi vie co robi
Od 28. 3. nová linka Wizzairu z Bratislavy do makedonské Skopje, průlety v BTS vždy v pondělí a pátek. Letenky od 9,99 € OW
https://wizzair.com/en-GB/about_us/news/wizzen368
Pěkná víkendovka v dubnu bez členství za 20 €
Od 18. června nová linka z katovického letiště na Sardinii. Lety jsou plánovány s týdenní frekvencí, s průletem v Algheru každou sobotu. Linka bude v provozu jen v letní sezóně.
Ceny jednosměrně od 249 zlotých, resp. 204 s WDC.
Zdroj: https://wizzair.com/en-GB/about_us/news/wizzen389
Wizzair spusti 7 novych liniek z Kutaisi: https://wizzair.com/en-GB/about_us/news/wizzen396 + baza v Kutaisi. Najzaujimavejsie asi vyzera linka Kutaisi - Berlin.
pekne, tak vidim ze sa vratili na tuto linku. S Bukurestou sa tam daju carovat zaujimave vylety. Prip. Zo Sofie do Skopje busom a naspat do BA. Som velmi rad ze Balkan (spolu s Rumunskom) sa takto pomaly otvara, lebo spolu s Kaukazom (kedze lokalita je diskutabilna ) mi to pride ako najzaujimavejsi kut Europy a pomer cena/vykon je paradny.
Tak zase Turku uz asi nevratia, tam len cez Gdansk. Ale s Bukurestou a Sofiou by sa mohla vycarovat neskor zaujimava cesta a cena na Dubai.
Jak už tady někdo psal, myslím, že TS bude moct tu svoji linku Ostrava - Dubaj zase potichu ukončit
oni tam kurna boli vikendove terminy za 228PLN RT, teraz je vsetko od 850 OW. ono tie sedadla naozaj tak rychlo posli, alebo to bol error fixnuty za 15minut?
Hrají si s cenama.. Než jsem dopsal příspěvek, bylo vše zase zpět takže budu refreshovat každých 5 minut než znovu nahodí klasické tarify.
ps: Dubaj za 950 Kč jsme už jednou viděli z BUD , ale tyhle ceny prostě neomrzí.
Potvrzuji, že si hrají s cenami, než jsem došla k platbě, tak jsem měla letenky za 2,5 v erroru a nyní vidím letenky na 31.10. sold out
Šuška se, že Wizzair bude letat od října z Katovic na Kanarské ostrovy to je Tenerife a Lanzarote, potešilo by velice.
Predvcerom v spravach bolo o kosickom letisku, ze sa im podarilo pritiahnut TA (momentalne promo aj letne mesiace Istanbul spiatocna za 95€) a radi by resp. dlhodobejsie pracuju na linke do Irska, Rim, Pariz ci Madrid ... vzhladom na hladovu dolinu a blizkost Budapesti, by som skor videl uzivitelnu nejaku linku od Ryanu BA-KE , ale ako cestovatel nepohrdnem ziadnou destinaciou kde som este nebol a snad sa niecoho z toho (najskor Dublin) wizz chyti Linky mu rastu ako huby po dazdi, tak drzme palce
Já neříkám, že ta linka nemá budoucnost - myslím ta Wizzairu, ale asi není náhoda že ji spustili 14 dní poté, co ohlásil TS linku z Ostravy i s ohledem na to, že zřejmě se snaží nepustit je do Ostravy, protože by jim přišel výraznej konkurent pro charterové lety. Ale obecně fakt si neumím představit 6 hodinovej lowcost let jako feedovací na další x hodinovej lowcost let třeba do Indie, to už teda na mě je dost hardcore a osobně bych v případě fantastické ceny byl ochoten absolvovat lowcostem tak ten let do Dubaje.
U nas na vychode preziju popri Budapesti len destinacie kde chodia nasi pracovat, a to by pri neexistujucej linke z BP Dublin mohol byt, vsetko ostatne podla mna skonci ako Milano, nie som zo zrusenia tejto linky nadseny, ale sam ju neuzivim Z Milana sa neliata snad len na mesiac ,takze je to skoda, ale tak to tu je. Nechapem ,ze sa este nikto nevrhol na tie Kosice-Bratislava ... podobna trasa v Portugalsku Lisabon-Porto sa lieta 3x denne a za 9,99 az 18€, tych co idu autom alebo regiojetom je neurekom, potencial tam vidim obrovsky... mozno sa boja pripravovanej leteckej spolocnosti FicoSocialAir, na letenky zadarmo nemaju sancu . Snad sa niecoho zaujimaveho od nich coskoro dockam, treba nejako minut kredit ktory mi poslali za booking promo Aj Dubai by padol vhod, mne 5,5 h v lietadle zbehlo ako voda, ani 8,5 h let s Cebupacificom nebola ziadna tragedia, za dobry peniaz preco nie?
presne, ludia su rozmaznani, pred 10 rokmi este busom do Bulharska a Spanielska chodili a teraz su nestastni, ked za 100 euro do Dubaja im nedaju oschnuty croissant
Od listopadu nové linky z Katovic na Kanárské ostrovy, 2x týdně Tenerife a jednou týdně Lanzarote. Letenky jsou již v prodeji od 249 zł, resp. 204 s členstvím v jednom směru.
Tohle mi udelalo radost, zcela urcite vyuzije, neuveritelne jak ty Katovice posledni dobou rostou....