Nízkonákladová společnost Wizzair v letošním roce zahájí spojení mezi Kyjevem a Dubají (DWC). Dle polských serverů lze rezervovat za 3.600 czk, ale systém zatím moc nereaguje .
Achjo, my už máme naplánované rozšiřování rodiny. Kdo to ma vsechno furt stihat, nejdriv Kisinev z Prahy, ted toto. At radsi daji Londyn, Charleroi nebo Bergamo, jinak si ty deti nikdy neudelame :)
Myslím, že většina těchto lidí má o Ukrajině představu, jako o zemi kde vládne svrab a neštovice, kde na půlce území nic není a na druhý je válka. Otázky bych tedy čekal ve stylu: "Jsou v Oděse nějaký hotely nebo se tam bydlí v zemljance?" případně jestli je potřeba všechno jídlo brát sebou už z domova nebo jsou tam také obchody (s prázdnými regály).
no jo, to su uz take zbytocne vylety, ked sa leti len pre to ze to je lacne :D chvalabohu, ze uz ma toto obdobie preslo, aj ked dnes ma tiez trosku lakalo si preletiet nieco na otocku.
no jo, to su uz take zbytocne vylety, ked sa leti len pre to ze to je lacne :D
Ted jsem podobnou věc četl na FB. Buchta koupila lacné letnky do Bologne. V srpnu. Chce stopovat a na pláž. S dětma. A pokoj za 1500Kč/noc je drahý. So good luck v srpnové Itálii. Hlavně že má levné letenky koupené.
Být to z Prahy tak si tam klidně zaletim i v tom Únoru. Zásobu koňaku už je beztak potřeba doplnit a v tu dobu tam budou hotely úplně za pakatel. Za 4 hodinovou cestu do Berlína/Wroclawi/Bratislavy mi to ale nestojí.
Ted jsem podobnou věc četl na FB. Buchta koupila lacné letnky do Bologne. V srpnu. Chce stopovat a na pláž. S dětma. A pokoj za 1500Kč/noc je drahý. So good luck v srpnové Itálii. Hlavně že má levné letenky koupené.
Tak jej napis na rozum, lebo taliani nie su poliaci a babka to bude mat do Bologne (ehm Bari) sakra daleko.
Dik za tuto info :) Ale podstatne slovo pre mna bolo "cervna" tj. letny letovy rozvrh je v predaji, a to znamena dobre first minute. Usiel sa mi Rhodos na polku juna za 32 € RT.