Prodam 75000 OK Plus mil. Cena : 5000 Kc .

Prodej OK PLus mil

Založil(a) ve fóru Frequent flyer programy

Prodam 75000 OK Plus mil. Cena : 5000 Kc

0

Nabízím k prodeji 67.000 mil v programu OK plus, cena dohodou. Email: nabizim.mile@seznam.cz

0 Citovat

Nabízím 110tis mil. Je za to akorát na letenku v business class do severní a střední ameriky, karibik, atd...neváhejte napsat na jelimich@seznam.cz :)

0 Citovat

Prodám 160tis. mil programu OK PLUS za 10tis.

0 Citovat

Prodám 160tis. mil programu OK PLUS nejvyšší nabídce. Piště na post4@volny.cz

0 Citovat

Zdravím, kdyby někdo potřeboval, tak nabízím 21.000 mil  v programu OK plus, nemám je jak využít. 

0 Citovat

groven66 napsal(a):

• Zdravím, kdyby někdo potřeboval, tak nabízím 21.000 mil  v programu OK plus, nemám je jak využít. 

ahoj, míle bych bral, poslal jsem číslo OK plus do soukromé zprávy 😉

0 Citovat

nenašel by se někdo kdo by prodaL cca 10.000 mil?

0 Citovat

nabízím 140tis. OK plus mil. Pište na kkuchar@seznam.cz

0 Citovat

Ahoj, nemá někdo míle za které by vystavil 1  voucher do salonku v Praze na T1 na březen ? 

Prosím pište do SZ nabídku , nestihl jsem akci Dragon pass .Dík.

0 Citovat

Ahoj, 
prodám Ok plus míle (mám asi 900 tis). Letenky nutno proletět do října 2024. Smysl to má pro Business letenky do vzdálenějších destinací, ale i např. Dubai není špatná (ekonomické se nevyplatí). Bohužel míle sám neproletím (ukončení programu jsem zjistil nedávno a dovolenou už mám zaplacenou). 
Letenky objednám po dohodě na Vaše jméno a na termín dle možností letecké společnosti. Preferuji osobní kontakt - Praha. 

0 Citovat

Zdravím, kdyby někdo potřeboval, tak nabízím 215 000 mil  v programu OK plus, nemám je jak využít srojicek@gmail.com

0 Citovat

To je jako dnes nabízet bony...

1 Citovat

Dobre rano, dekuji za komentare. "zpenezit" si myslim ze to snad ani nejde a vydelat na tom taky ne a nez to nechat propadnout tak treba se nekomu budou hodit. Ja jsem mel v planu to vyuzit ale jedine co jsem nasel byl business za 40ooo czk nebo 14ooo eco na maledivy a to jsme se s manzelkou dohodly ze to za ty penize ten business nestoji. navic mame v rodine vetsi vydaje aktualne tak se to proste nehodi. takze jsem sbiral pres kreditku mile ted par let ale co uz :) ja nevim ani kolik stoji prepis mil a jak se to dela. proto jsem nepsal "podminky" neboli ocekavam, ze dany clovek si to zjisti sam a dojde s resenim. tak to jen tak.  

0 Citovat

Ahoj, poslal jsem PM

0 Citovat

Nabizim 72 000 OK plus mil, piste mkabinova1@gmail.com

0 Citovat

Já si myslím, že nabídka by měla být daruji 72 000 mil :)

0 Citovat

Jj, musí se proletět do konce října. 

Začínají už být dobré jen na vygenerování voucherů pro vstup do salónků v Praze 

2 Citovat

Tak to už je rozumnější vygenerovat salónky a prodat je za par stovek…

0 Citovat

zdravim, mam jeste nejake mile... jestli nekdo chce voucher do salonku tak me napiste... email najdete v profilu... ja nikam nepoletim tak treba muzu udelat nekomu radost

edit : dostal jsem tri requesty a ani jeden nevi co obnasi vystavit voucher...

takze je potreba jmeno prijmeni let a datum navstevy salonku ( datum navstevy musi byt pred ukoncenim programu )

2 Citovat

Tak super, par voucheru do salonku vystaveno ;) tak to je jen dobre... jen fyi do kdy to jde vystavit.... Jmeno prijmeni, email, cislo letu a datum kdy chcete salonek navstivit.

Jo a skoro kazdy se ptal na cenu ;o) Ja za to nic nechci... Rad pomuzu kdyz to nevyuziju.. 

Jeste mam Počet mil: 151774 coz je doooost salonku ;)

POZOR! Ukončení programu OK Plus k 26.10.2024

Věrnostní program OK Plus bude ve své stávající podobě ukončen k 26.10.2024.
Získávání a využívání mil OK Plus je možné bez jakýchkoliv změn do 26.10.2024. Využití mil pro bonusové letenky na letech ČSA a aliančních partnerů v rámci aliance SkyTeam je možné pro lety nejpozději do 26.10.2024.
Členství v programu OK Plus zanikne bez náhrady všem členům OK Plus ke dni 26.10.2024. Pokud nejsou míle do tohoto data využity, dojde k jejich automatickému smazání. Smazané míle nelze následně využít.

9 Citovat

Ahoj.

rad bych vzal 2 vouchery pro rodiče kteří jedou za měsíc na dovolenou. Mail jsem u Tebe v profilu nenašel a zprávy zde teď mimo provoz.

muzes mi mailovou prosím napsat na mainclvojtech@gmail.com ? Rad se za to nějak odmenim. Já létám téměř pořad ale na salónku mam karty, takže nevyuziji :)

EDIT: podařilo se mi napsat ti tady SZ

0 Citovat

@Standa. Takových mil. To je škoda. 😔 Bývaly časy, kdy by se za to dala pořídit spousta letů u Sky Teamu i v byznysu. 

0 Citovat

Standa Rojicek napsal(a):

Tak super, par voucheru do salonku vystaveno ;) tak to je jen dobre... jen fyi do kdy to jde vystavit.... Jmeno prijmeni, email, cislo letu a datum kdy chcete salonek navstivit.

Jo a skoro kazdy se ptal na cenu ;o) Ja za to nic nechci... Rad pomuzu kdyz to nevyuziju.. 

Jeste mam Počet mil: 151774 coz je doooost salonku ;)

POZOR! Ukončení programu OK Plus k 26.10.2024

Věrnostní program OK Plus bude ve své stávající podobě ukončen k 26.10.2024.
Získávání a využívání mil OK Plus je možné bez jakýchkoliv změn do 26.10.2024. Využití mil pro bonusové letenky na letech ČSA a aliančních partnerů v rámci aliance SkyTeam je možné pro lety nejpozději do 26.10.2024.
Členství v programu OK Plus zanikne bez náhrady všem členům OK Plus ke dni 26.10.2024. Pokud nejsou míle do tohoto data využity, dojde k jejich automatickému smazání. Smazané míle nelze následně využít.

Ahoj, rád bych využil, ale nejde mi psát zprávy, stejně jako nešlo Barneymu, nicméně já to nerozchodím :-D 

0 Citovat

Taky mi to nejde. Vyuzil bych. jeste zkusim, pripadne Stando poprosim o kontakt pavel.herega@seznam.cz

0