Prodej OK PLus mil
Nabízím k prodeji 67.000 mil v programu OK plus, cena dohodou. Email: nabizim.mile@seznam.cz
Nabízím 110tis mil. Je za to akorát na letenku v business class do severní a střední ameriky, karibik, atd...neváhejte napsat na jelimich@seznam.cz :)
Zdravím, kdyby někdo potřeboval, tak nabízím 21.000 mil v programu OK plus, nemám je jak využít.
groven66 napsal(a):ahoj, míle bych bral, poslal jsem číslo OK plus do soukromé zprávy 😉
- Zdravím, kdyby někdo potřeboval, tak nabízím 21.000 mil v programu OK plus, nemám je jak využít.
Ahoj, nemá někdo míle za které by vystavil 1 voucher do salonku v Praze na T1 na březen ?
Prosím pište do SZ nabídku , nestihl jsem akci Dragon pass .Dík.
Ahoj,
prodám Ok plus míle (mám asi 900 tis). Letenky nutno proletět do října 2024. Smysl to má pro Business letenky do vzdálenějších destinací, ale i např. Dubai není špatná (ekonomické se nevyplatí). Bohužel míle sám neproletím (ukončení programu jsem zjistil nedávno a dovolenou už mám zaplacenou).
Letenky objednám po dohodě na Vaše jméno a na termín dle možností letecké společnosti. Preferuji osobní kontakt - Praha.
Zdravím, kdyby někdo potřeboval, tak nabízím 215 000 mil v programu OK plus, nemám je jak využít srojicek@gmail.com
Dobre rano, dekuji za komentare. "zpenezit" si myslim ze to snad ani nejde a vydelat na tom taky ne a nez to nechat propadnout tak treba se nekomu budou hodit. Ja jsem mel v planu to vyuzit ale jedine co jsem nasel byl business za 40ooo czk nebo 14ooo eco na maledivy a to jsme se s manzelkou dohodly ze to za ty penize ten business nestoji. navic mame v rodine vetsi vydaje aktualne tak se to proste nehodi. takze jsem sbiral pres kreditku mile ted par let ale co uz :) ja nevim ani kolik stoji prepis mil a jak se to dela. proto jsem nepsal "podminky" neboli ocekavam, ze dany clovek si to zjisti sam a dojde s resenim. tak to jen tak.
Jj, musí se proletět do konce října.
Začínají už být dobré jen na vygenerování voucherů pro vstup do salónků v Praze
zdravim, mam jeste nejake mile... jestli nekdo chce voucher do salonku tak me napiste... email najdete v profilu... ja nikam nepoletim tak treba muzu udelat nekomu radost
edit : dostal jsem tri requesty a ani jeden nevi co obnasi vystavit voucher...
takze je potreba jmeno prijmeni let a datum navstevy salonku ( datum navstevy musi byt pred ukoncenim programu )
Tak super, par voucheru do salonku vystaveno ;) tak to je jen dobre... jen fyi do kdy to jde vystavit.... Jmeno prijmeni, email, cislo letu a datum kdy chcete salonek navstivit.
Jo a skoro kazdy se ptal na cenu ;o) Ja za to nic nechci... Rad pomuzu kdyz to nevyuziju..
Jeste mam Počet mil: 151774 coz je doooost salonku ;)
POZOR! Ukončení programu OK Plus k 26.10.2024
Věrnostní program OK Plus bude ve své stávající podobě ukončen k 26.10.2024.
Získávání a využívání mil OK Plus je možné bez jakýchkoliv změn do 26.10.2024. Využití mil pro bonusové letenky na letech ČSA a aliančních partnerů v rámci aliance SkyTeam je možné pro lety nejpozději do 26.10.2024.
Členství v programu OK Plus zanikne bez náhrady všem členům OK Plus ke dni 26.10.2024. Pokud nejsou míle do tohoto data využity, dojde k jejich automatickému smazání. Smazané míle nelze následně využít.
Ahoj.
rad bych vzal 2 vouchery pro rodiče kteří jedou za měsíc na dovolenou. Mail jsem u Tebe v profilu nenašel a zprávy zde teď mimo provoz.
muzes mi mailovou prosím napsat na mainclvojtech@gmail.com ? Rad se za to nějak odmenim. Já létám téměř pořad ale na salónku mam karty, takže nevyuziji :)
EDIT: podařilo se mi napsat ti tady SZ
@Standa. Takových mil. To je škoda. 😔 Bývaly časy, kdy by se za to dala pořídit spousta letů u Sky Teamu i v byznysu.
Standa Rojicek napsal(a):Tak super, par voucheru do salonku vystaveno ;) tak to je jen dobre... jen fyi do kdy to jde vystavit.... Jmeno prijmeni, email, cislo letu a datum kdy chcete salonek navstivit.
Jo a skoro kazdy se ptal na cenu ;o) Ja za to nic nechci... Rad pomuzu kdyz to nevyuziju..
Jeste mam Počet mil: 151774 coz je doooost salonku ;)
POZOR! Ukončení programu OK Plus k 26.10.2024
Věrnostní program OK Plus bude ve své stávající podobě ukončen k 26.10.2024.
Získávání a využívání mil OK Plus je možné bez jakýchkoliv změn do 26.10.2024. Využití mil pro bonusové letenky na letech ČSA a aliančních partnerů v rámci aliance SkyTeam je možné pro lety nejpozději do 26.10.2024.
Členství v programu OK Plus zanikne bez náhrady všem členům OK Plus ke dni 26.10.2024. Pokud nejsou míle do tohoto data využity, dojde k jejich automatickému smazání. Smazané míle nelze následně využít.
Ahoj, rád bych využil, ale nejde mi psát zprávy, stejně jako nešlo Barneymu, nicméně já to nerozchodím :-D
Taky mi to nejde. Vyuzil bych. jeste zkusim, pripadne Stando poprosim o kontakt pavel.herega@seznam.cz