Prodam 75000 OK Plus mil. Cena : 5000 Kc .

Prodej OK PLus mil

Založil(a) ve fóru Frequent flyer programy

0 Citovat

tak aktualne zadano 26 zadosti na voucher ;o) tak super... btw jsem jediny kdo ma mile a nechce je nechat propadnou? Tady musi byt spousta lidi co urcite mile ma.. 

Nenechte je propadnout je to skoda... jen at CSA pekne daji vouchery a nez ukonci at se to vyuzije ;)

hezky den

4 Citovat

Zdravím, pokud by měl někdo ještě nevyužité míle a chtěl by se jich zbavit ve formě voucheru do salonku (klidně za nějakou úplatu), tak bychom se mohli domluvit na 4 ks. Můj mail: 400094043@seznam.cz

0 Citovat

@Standa Rojicek-napsal jsem SZ, dík.

0 Citovat

@Standa, taky jsem napsal SZ, pokud ti ještě něco zbylo ;), díky.

0 Citovat

Standa Rojicek napsal(a):

tak aktualne zadano 26 zadosti na voucher ;o) tak super... btw jsem jediny kdo ma mile a nechce je nechat propadnou? Tady musi byt spousta lidi co urcite mile ma.. 

Nenechte je propadnout je to skoda... jen at CSA pekne daji vouchery a nez ukonci at se to vyuzije ;)

hezky den

napsala jsem ti vcera na gmail diky

0 Citovat

Breathe napsal(a):

@Standa. Takových mil. To je škoda. 😔 Bývaly časy, kdy by se za to dala pořídit spousta letů u Sky Teamu i v byznysu. 

Tak ta doba neni nijak vzdalena. To se dalo i letos :)

0 Citovat

Přesně tak i letos se dalo koupit, kdo koupil včas i na příští rok :)

0 Citovat

Ahoj, máme cca 100.000 mil. Po dvou měsících komunikace vzdávám letenky. Jak jinak využít a nenechat jim je?

Moc děkuji.

1 Citovat

Optimálně pro zájemce o ČSA vouchery do Erste salónku před odlety z PRG T2 do 26.10.2024.

0 Citovat

Pokud byste chtěla, tak bych měla o 4 vouchery (4 x 5 000 mil) zájem (za nějakou úplatu) :)

0 Citovat

A co ten Standa Rojicek. Už se někomu ozval?

0 Citovat

Dá se využít salonek i při letu z T1 🤔? 

0 Citovat

RadekB napsal(a):

[citace="Standa Rojicek "]

Tak super, par voucheru do salonku vystaveno ;) tak to je jen dobre... jen fyi do kdy to jde vystavit.... Jmeno prijmeni, email, cislo letu a datum kdy chcete salonek navstivit.

Jo a skoro kazdy se ptal na cenu ;o) Ja za to nic nechci... Rad pomuzu kdyz to nevyuziju.. 

Jeste mam Počet mil: 151774 coz je doooost salonku ;)

POZOR! Ukončení programu OK Plus k 26.10.2024

Věrnostní program OK Plus bude ve své stávající podobě ukončen k 26.10.2024.
Získávání a využívání mil OK Plus je možné bez jakýchkoliv změn do 26.10.2024. Využití mil pro bonusové letenky na letech ČSA a aliančních partnerů v rámci aliance SkyTeam je možné pro lety nejpozději do 26.10.2024.
Členství v programu OK Plus zanikne bez náhrady všem členům OK Plus ke dni 26.10.2024. Pokud nejsou míle do tohoto data využity, dojde k jejich automatickému smazání. Smazané míle nelze následně využít.

Ahoj, rád bych využil, ale nejde mi psát zprávy, stejně jako nešlo Barneymu, nicméně já to nerozchodím :-D 

[/citace]

0 Citovat

zdravim , pokud jsou k mani jeste nejake mile , rad bych vyuzil.. dekuji 

0 Citovat

Ahoj, omlouvám se za neznalost, ty vouchery jde prosím vystavit pouze do salónku na T2? Letíme v říjnu do Albánie, takže asi smůla. Díky moc.

0 Citovat

Ahoj 24.9. letime sice ryanaierem, ale asi je to jedno ne, to muzu do salonku stejne. sly by prosim tedy 3 vouchery?

Poslu neco na kafe klidne

peterkovarik@gmail.com 

diky

0 Citovat

zdravim , rad take vyuziji nejake mile , planujem letet v pulce rijna a zacatkem prosince ,Dekuji 
lordhory@seznam.cz

0 Citovat

@Standa , Hezký den pokud by jste měl nějaké volné vstupy do salónku tak rád využiji,pokud je možné je využít i na T1,14.10 letím do AYT

0 Citovat

Lordhory napsal(a):

zdravim , rad take vyuziji nejake mile , planujem letet v pulce rijna a zacatkem prosince ,Dekuji 
lordhory@seznam.cz

"takze je potreba jmeno prijmeni let a datum navstevy salonku ( datum navstevy musi byt pred ukoncenim programu )"

"POZOR! Ukončení programu OK Plus k 26.10.2024"

Snad to není obtížné pochopit (tvůj prosinec)

0 Citovat

CSA voucher by mel byt pouzitelny do obou salonku na T1 i T2, ale spise nas zajima jeho vyuziti na T2, nebot na T1 vetsinou mame nelimitovane vystupy na MC WE.

1 Citovat

Dobrý den, 

měl bych také zájem o letištní salonek. Je potřeba k tomu něco udělat?

Hezký den a předem děkuji za odpověď.

Adam Šrámek

0 Citovat

@adam.sramek7 

Přečíst toto vlákno od začátku

3 Citovat

Zatim se Standa neozval.

1 Citovat

Ahoj,prosim take o kontakt :).Diky!

0