Transavia - odbavení
Zdravím, vedel by mi niekto poradiť kde robím chybu, ak mi neberieID booking na online checking dnes.
Kupil som letenky do Pariža z Prahy s transavia.com cez Rumbo, odlet 12/nov, prílet 14/nov 2016, došlo mi ID na booking od Rumbo ale na transavia.com mi to vobec neberie.
Píšu síce na transavia.com, že:
For many of our flights, you can check in online from 30 hours to 4 hours before departure. "
... ale pri WIzzair / Ryan / Easyjet není problém urobiť check-in aj skôr pred odletom, tak ale zase nechce sa mi veriť, že je to taký technicky problém pre transavia.com.
Tí, ktorí ste leteli s transavia.com, fakt je to realita ten ich citát?
Dík za info
Transavia ponuka checkin aj na letisku zadarmo. Takze pre nich je online checkin skor bonusom pre pasazierov ako povinnostou.
Ach,zase sa potvrdzuje ako Ryanair/Wizz a spol. uz uplne zblbli pasazierov
myslim, ze dnes to uz je jedno, pomaly kazdy ma smartphone a kto nema, tak moze pouzit niekoho ineho v skupine cestujucich. A tlaciaren maju skoro na kazdom ubytovani, tak zase tak tragicky by som to nevidel. Ryanair zatial nelieta z malych letisk v uzbeckej stepi, kde by sa nedal najst dobry signal, alebo tlaciaren na checkin A komu sa nepaci, moze vzdy letiet konkurenciou.
Neletel som este nikdy s Transavia, a potom byu cez Rumbo, a let je sobotu a "dievčatá" z Rumba robia PO-PIA, takže nechce sa mi riešiť problem ked bude