Jidlo v prasku - MANA do Ruska a Ciny? Prusvih?
Ahoj cestovatele,
Znate Soylent, Manu? Je to jidlo v prasku, kdy Vam to ma dat veskere potrebne ziviny v instantni forme. Dle me idealni na cestovani, kdy nemusite akutne hledat ruzne zdroje obzivy.
Obsahuje to prasek v pytlicich a olejicek v lahvicce.
Letim zanedlouho do Moskvy a Sanghaje.
A muj dotaz je, kdyz si to zabalim s sebou (olej urcite do check-inu), prasek do jakyhokoliv zavazadla, jaka je sance, ze si rikam o prusvih? Nejaky takovy prasek v pytlicich a olejicek vlahvickach si asi trochu o problem rika, nebo ne?
Jaka je sance, ze si budou myslet ze prevazim nejake drogy?? Co na to skenery?
Diky moc za tipy!
Tak tohle maximálně jako humanitární pomoc a to jen nepříteli.
To už je snad lepší vybírat popelnice, nebo si chytit čerstvou krysu než se živit tímto.
I když v té Moskvě očekávej u popelnic početnou konkurenci.
Proč by měl být problém?
Tekutina nebude v kabině, prášek neznamená automaticky, že je to nějaká droga. Když bude prášek v origo obalu, nebo origoobal bude přibalen, tak bych se nebál.
Myslím si, že to problém nebude.
Spíš si kladu otázku proč?
Měl jsem tu čest navštívít jak Šanghaj, tak i Moskvu.
Obě města jsou rájem jídla, láká vás na každém rohu.
Zvlášť noční Šanghaj, její uličky a street food. To je taková krása a navíc dobrota. To vše za pár korun.
Tak proč ne, dneska někdo baští raw, jinej je bretharián, tenhle prostě baští asi jenom Manu.
Manu vozím celkem pravidelně, při cestě do St Petersburgu bez problémů, naposled jenom na Berlín Schoenefeld (let v rámci EU) chtěli otevřít příruční zavazadlo a ptali se, co v tom je. Jestli ten skener dokáže odhalit nějaké organické látky, nebo to byla namátková kontrola, to netuším. Jinak je to spíš taková záložní potravina, dost často netuším, jak to v destinaci bude vypadat z hlediska cen, četnosti supermarketů apod.
Podle mě naprosto v pohodě. Teď jsem byla na Filipínách a vezla jsem si v kufru instantní kaši (na snídaně) jen v papírovým sáčku bez krabice. Akorát mi to pak v hostelu v Cebu objevila myš
Beriem si Manu so sebou VIE-SAW-BEY, súčasťou balenia sú aj flašky s olejom. Podľa výpočtu by mala flaška obsahovať 98ml tekutiny, bohužiaľ to na nej nie je nikde uvedené. Ako mám riešiť túto situáciu?
Ďakujem za odpovede.
Ideálně asi koupit flaštičky, na kterých to bude uvedené, a přelít (například v IKEA je prodávají po 4 kusech za pár kaček)