Netradiční prodloužený víkend k vánocům
Čaute,
chci nadělit k vánocům přítelkyni nějakou zpáteční letenku, ale láká mě totální random/neprofláknuté město.
AZair požadavky:
3-5dní
Katowice, ostrava odlet
xxx místo příletu
1 přestup max
cena tak do 1400 na osobu
PROBLÉM je, že mi vyjede OPRAVDU nepřeberně moc destinací a některé jsou opravdu zajimavé. A já bych chtěl Váš tip, co vybrat. Něco nepřejezeného, turismem neposraného.
Paříž, Amsterdam, Benátky, Barcelona, Londýn atd. mě vůbec nezajímají. (ty velká profláklá města)
tak ja osobne by som volil napriamo Kyjev, prip. tour de Poland...do Varsavy, tam jeden den a odtial napr. Gdansk.
Prip. Bari v januari/februari by nemuselo byt zle na prieskum regionu.
OP, nenapisal si obdobie, kedy sa ma vylet uskutocnit.
Ak ma slecna rada dlhe tesenie sa na vylet, tak napr Malta 24-27.3 za 1100 alebo Catania 25-28.3 za 800, inak o malo drahsi Tel Aviv na prelome ledna a unora. vsetko z KTW.
este jeden benefit k Malte - bude to inauguracny let na danej linke, tzn mozete zazit vodnu slavobranu
Za Maltu z KTW jsem moc rád celkově se to z KTW celkem solidně rozrůstá o další zajímavé destinace. Pokud budu chtít letět s wizzem do MLA v dubnu, kdy je ideální začít sledovat ceny? Jinak dávejte pls další tipy poslušně zapisuji, protože popisek zakladatele vlákna odpovídá přesně mým požadavkům
na Azairi si na svoj vysneny termin nastav Watchcat, alebo si uloz URL a raz dvakrat za den si na to klikni. na: http://goo.gl/8Tn33b
Z Ostravy zkus Bergamo . je a jiste bude k mani za 540 Kc , pri stesti ho chytnes i za 270 Kc , prilet tam budes mit sice vecer ,ale to navadi ,, z letiste do mesta je to sotva pulhodinka, na nadrazi tak 20 minut ,ta pulhodina az nahoru do stareho mesta , prijmene mesto i prijemne letise ,ale hlavne taky jedna z velkych bazi Ryanair ale je tam i Wizzair a druhy den mas velikou nabidku moznosti kam lety 30-40 euro za zpatecni letenku , Sardine , Korsika , Sicilie , Malta , Portugalsko, Kreta ,kdyz pridas jeste 10 euro muzes mit Maroko , chce to jen pohledat a sladit let z Bergama z Ostravou