AirAsia - Problém s platbou
Zdravím,
od včera se snažím zakoupit letenky s AirAsia a při posledním kroku to vyhodí chybu, že prohlížeč nemohl ověřit platnost certifikátů. Nekupoval jste někdo v posledních dnech letenky s AirAsia? Chci platit kartou let z Bangkoku a nic..
Nebo nedájí se jejich letenky koupit i někde jinde? Každým dnem letenky zdražují ..
Ahoj. Řešila jsem podobný problém 2 týdny zpět. Nakonec pomohlo změnit prohlížeč. Původně jsem byla v Chrome, po změně to prošlo na první pokus. Snad ti to také pomůže.
Potvrzuji stejný problém - nakonec jsem nasetupoval všechny cestovatele v PC a samotnou rezervaci a platbu pohodlně v apce na mobilu.
Potvrzuji, s appkou AirAsia to šlo. Nicméně webovky mrtvý, zkusil jsem tři prohlížeče - Firefox, Chrome a Edge na Win10, nejspíš problém s certifikáty a ověřením. Včera nefungoval ani trik s appkou, dnes už se mi to povedlo. Takže díky za reakci, že jsem v tom nebyl sám
Zkuste vzdy predem vymazat "cache" prohlizece (http://www.wpartner.cz/webovy-redakcni- ... rohlizece/), vpodstate by to melo poresit potize s nakupy v rozdilnych prohlizecich,