Možná pro někoho se hodí, hledejte na německé Expedii, chce to zkontrolovat, aby všechny segmenty byly ve správné třídě. Případně i Seoul. Je to error, tak rychle .
Možná pro někoho se hodí, hledejte na německé Expedii, chce to zkontrolovat, aby všechny segmenty byly ve správné třídě. Případně i Seoul. Je to error, tak rychle
Ta Austrálie vznikla údajně kvůli chybě v popisu na jednom německém webu a z toho se to převzalo dál. Co je divné, jak jde ta chybka napříč společnostmi.
Koupil jsem v noci přes Kayak, alias Vayama 2 business letenky Florencie- Saipan a Guam -Düsseldorf za 675,- USD za kus. Mám už i e-ticket confirmation. Jediný problém, že mi strhli těch 1350,- USD dvakrát. Tak jsem jim napsal, aby tu jednu platbu vrátili. Uvidíme, jestli vrátí, jestli zruší vše. Routing je celý v businessu, kromě letů z Florencie do Říma a z Vídně do DUS. Ty jsou economy. Termín 18.3-2.4., lety z Evropy a do Evropy jsou flat bad. Howg
Strhli, nebo jen požádali o autorizaci? Občas dojde blbě k blokaci a následně nové platbě, takže ti visí 1 blokace, která za pár dní zmizí, a druhá co se zaplatí.
vím, vím, je to občas těžké rozeznat, tváří se to jak v mobilu ( strženo u obchodníka Vayama 1350,- v 2:44 a, zůstatek k čerpání tolik a ve 4:40 to samý, zůstatek ale o dalších 1350 menší), tak v elektronickém bankovnictví, kde jsou uvedeny dvě platby. Máš ale pravdu, že to občas obchodníci dělají, ale my z výpisů nepoznáme rozdíl mezi blokací a faktickým stržením. Tak ať mi to vysvětlí, možná to při té příležitosti celé zruší
Ja dostal etixy obratem.. Jeste jsem chtel prikoupit jedno tokyo ale kamosovi nefunguje karta, tak jsem aspon usetril 600e po tom co jsem uz vyhodil 1600 GBP