Ahoj, chtěl bych se zeptat. Letím z Amsterdamu do Cancunu s přestupem v Mexico city a nevím zdali mi pošlou kufry přímo do Cancunu, protože na netu jsem našel tyto podmínky. Máte s tím prosím někdo osobní zkušenost? Díky moc Celní předpisy a omezení: povinné vyplnění celní deklarace před vstupem na mexické území (formulář je distribuován v letadle před přistáním). Cestující mezinárodními lety Evropy, Asie a Kanady s přípoji na mezinárodní nebo vnitrostátní linky, povinni předložit svá zavazadla k celní kontrole při prvním vstupu na území Mexika. Po odebrání svého zavazadla z dopravníkového pásu se pasažéři dostaví k celní kontrole, tj. zavazadlo jim nebude automaticky přeloženo na let do cílové destinace. .
Ahoj, chtěl bych se zeptat. Letím z Amsterdamu do Cancunu s přestupem v Mexico city a nevím zdali mi pošlou kufry přímo do Cancunu, protože na netu jsem našel tyto podmínky. Máte s tím prosím někdo osobní zkušenost? Díky moc
Celní předpisy a omezení: povinné vyplnění celní deklarace před vstupem na mexické území (formulář je distribuován v letadle před přistáním). Cestující mezinárodními lety Evropy, Asie a Kanady s přípoji na mezinárodní nebo vnitrostátní linky, povinni předložit svá zavazadla k celní kontrole při prvním vstupu na území Mexika. Po odebrání svého zavazadla z dopravníkového pásu se pasažéři dostaví k celní kontrole, tj. zavazadlo jim nebude automaticky přeloženo na let do cílové destinace.
prilozil si manual, tipujem priamo od aerolinky, kde je explicitne napisane, ze ti tie bagle neprelozia a budes to musiet spravit sam. co presne je na tom nejasne?
to je otazka typu, ci mozes nastupit az na 3. let v poradi, s tym rozdielom, ze ty odpoved hladat nemusis, ked si ju dostal priamo do mailu alebo kam. twl ...
btw co teraz citam fora ohladom tohto, tak sa informacie navzajom nezhoduju .. borec prestupoval v MEX do Cancunu v 2014 a musel recheckovat. ludia sa zhoduju, ze je najlepsie napisat svojej aerolinke - ta snad bude vediet.
A nie je to uplne jedno? Ak to maju v podmienkach tak to minimalne robit mozu. Mozno sa iba rozhoduju na letisku co prelozia a co nie. Inak sa chystas pozriet do mexico city, ci preco ta to tak trapi?