Travelocity.com
Ahoj,máte někdo zkušenost s portálem Travelocity.com ? Narazil jsem tam na celkem zajímavé slevy při koupi letenka+hotel.
Např. 24-30.4 Hotel Doubletree by Hilton Times Square West na 6 nocí včetně letenek Praha-JFK pro 2 za 1836USD
Travelocity v pohodě, měl jsem přes ně pár hotelů v US. Ale myslím, že se špatně díváš a celková cena bude vyšší
edit: Tak jo. Myslel jsem, že je to ten přímo na 7th Ave, tady tento je dále, tudíž levnější. Pro mě i tak drahý
Drahý,ale je na Manhattanu a má 4* .Většina 3* hotelů na Long island a Brooklynu stojí podobně nebo dokonce dražší.
Potom už jen 2* se špatnýma recenzema.
300 USD za hotel je absurdita. V Queens, které jsou od Manhattanu kousek, stojí slušný hotel polovinu, což je taky dost, ale pořád ne taková hrůza.
Jinak se vyprdni na hvězdy, důležitá jsou spíše hodnocení.
Petr76 : ta cena je včetně 2ks letenek ,takže když odečtu cca 22tisíc za letenky tak ta noc v hotelu vyjde cca na 160dolaru.
To je na tom zajímavý,že ty hotely v Queensu stojí stejně nebo víc .Je tam velká sleva za kombinaci letenka+hotel.
Proto se ptám,jestli s tím má někdo zkušenost.Dal bych sem screenshot,ale pořád mi to vyhazuje chybovou hlášku.
Já jsem to četl na mobilu a to o letenkách jsem přehlédl. Travelocity je velký americký cestovatelský portál, podobně jako Orbitz, Expedia nebo Priceline.
Ještě se zeptám na možnost pojištění storna.Travelocity sice nabízí pojištění storna,ale raději bych si toto pojištění zaplatil u české pojišťovny.Máte nějaký tip na pojištění,které řeší individuální nákupy letenek a ubytování?
Ahoj ,chtěl bych ještě napsat jak to vše dopadlo.Kupoval jsem to na expedia.co.uk ,ale jde vlastně o stejného vlastníka jako travelocity.Při výběru bylo zajímavé,že expedia.com,expedia.co.uk a travelocity nabízely každá jiné lety a ceny .Nejvíc mi nakonec vyhovovala expedia.co.uk. Ceny byly konečné a na místě jsem nedoplácel žádnou tax ani místní poplatek.V aplikaci jsem pak měl pak perfektně zpracovaný itinerář včetně kontaktů ,booking numberů apd.V případě změny časů odletů přišlo upozornění a v aplikaci se vše změnilo.Určitě doporučuji a hlavně sledovat bundle deals (Flight+hotel).