Borneo do ČR (duben)
Hezký den,
máte někdo tip jak se dostat někdy mezi 19.-21.4. do ČR z Bornea (nebo blízkého okolí)
Nechtěla bych trávit víc jak 40 hodin na cestě a utratit max. do 12tis, ale čím míň tim líp.
Co by bylo nejlepší řešení? Cenu bych potřebovala i s odbaveným zavazadlem.
Děkuju.
Tak me se jevi nejlip 19.4 odlet Kuala Lumpur -Abu-Dabi - Rim - Praha 27 hodin a cena 411 euro cele s Air Italia ( zajistuje z casti Etihad a CSA )
nebo pak Kuala Lumpur -Cochi - Dubaj - Praha 24 hodin cena 395 euro s Air Asia , s Emirates a s CSA ( Smart Wings ) . pripadne misto Emirates , Air India a cena spadne na 305euro
Pres to Cochi a Dubaj jsou tam ty ceny podobne i 20. 4
Poměr cena /kvalita /čas na cestě: asi bych letěla 20.4. z Kota Kinabalu do KUL s MalindoAir a potom s Turkish přes IST do Prahy. Cena něco přes 12 tisíc, jen dva přestupy a na cestě celkem 29 h 30 min.
Tak zelezi kde na Borneu je , ale ten let je o 5 hodin delsi respektive o 2 oproti tomu Rimu a pak nevim ,jestli je dneska stesti Istanbul asi bych volil spis tu Dubaj a pokud nepouzije Emiraty , tak je na 300 eurech a i kdyz by ano ,tak je to porad asi o 1000 Kc levnejsi dohromady pak, nez ti Turci , pokud by uz byl Istanbul tak pak jde letet pres Teheran
@Mandarinka + @mikir - moc děkuju za tipy.
Super by bylo kdyby se dalo něco najít i výrazně pod 10tis, ale to už asi nehrozí, co? Nebo myslíte, že se třeba může objevit nějaká one-way chybovka a vyplatí se čekat? Nebo spíš koupit to, co je a co nejdřív? Máte s tím nějakou zkušenost?
Pavlína
Tak z chybovym tarifem nemuzes pocitat, kdyz chces jednosmerku a navic v konretnim terminu.., spis bych premyslel ,jestli treba kdyz tam mas rozpeti tech 3 dnu neletet pres tu Dubaj a zusrat tam noc nebo dve
Zkus se na to podivat na Azair.cz zadej 2 prestupy a nevadi mi zustat pres noc , nebo pak zkus na Skyscanneru zadat Kuala Lumpur ( nebo letiste ktere ti vyhovuje nejvic ) a kamkoliv a podle toho mista se pak podivej na nejake chartery nebo do jinych vyhledavacu
Ja jsem nic moc pod + - 300 euro nenasel
Ještě jsem našel odlet z Brunei 22/4 přes Manilu do Dubaje s Cebu Pacific a pak z Dubaje do Mnichova přes Istanbul s Pegasus
Je to trochu krkolomný, ale Kiwi to ukazuje, že se to dá koupit za 8931 Kč což znamená, že když to koupíš přímo tak se dostaneš o dost níž
No jo ale ona pise 19-21.4 ...a z Mnichova jeste musis pripocist vlak ,nebo bus , tak nevim jestli jsi niz .kdyz ta Air Asia do Cochi a Air India do Dubaje a pak Praha nebo Ostrava dava +- 300 euro
Ale jasne pokud se ji vic hodi Brunei a jak pises jednotlive to koupit , tak to bude mozna pod tech 300
ups to jsem se trochu seknul s tím datumem
Já to psal jako další možnost, neříkám že je nejlepší...
Moc díky všem za tipy. Na to přenocování někde se podívám.
Snad to vše klapne.
Díky za rady.
P.
Tak jenom kdybyste chtěli vědět jak to dopadlo:
- koupena kombinace: Air Asia+ Indové +Smart wings. Dohromady napřímo (ne via Kiwi) 8800,- i se zavazadlem.
Díky moc!
P.
Tak to je fajn , me to davalo nejak kolem 50 euro to Cochi , pak 110 Dubaj a 150 Praha no a plus to zavazadlo