Ahoj jak jsem se již ptal mám zaplacené letenky od Vueling letím 24.3.2017 a nyní řeším trable s check in jde mi o to zda zvolit sedadla za příplatek což se mi moc nechce nebo zda si počkat na 7mi dení lhůtu a pak provést online check-in zdarma s tím že ale nevím jaká je šance mít 2 sedadla vedle sebe a nejlépe u okna jelikož ty sedadla u sebe jsou pro mne dost důležitá máte s tím někdo zkušenosti ? a po tom co se online odbavím kam pak musím jít s těmi doklady na letišti ? pardon letím poprvé mimo Cestovku .
Ahoj jak jsem se již ptal mám zaplacené letenky od Vueling letím 24.3.2017 a nyní řeším trable s check in jde mi o to zda zvolit sedadla za příplatek což se mi moc nechce nebo zda si počkat na 7mi dení lhůtu a pak provést online check-in zdarma s tím že ale nevím jaká je šance mít 2 sedadla vedle sebe a nejlépe u okna jelikož ty sedadla u sebe jsou pro mne dost důležitá máte s tím někdo zkušenosti ? a po tom co se online odbavím kam pak musím jít s těmi doklady na letišti ? pardon letím poprvé mimo Cestovku
I Ryanair vyhrožuje při on-line check-inu, že když si nezaplatíme výběr sedadel, nemusíme být vedle sebe. Nátlaku jsme nepodlehli a na obou cestách nám random přidělování sedadel dalo místa vedle sebe. Problém by to asi byl v případě, že by letadlo bylo nadoraz našláplé a online check-in se dělal až na poslední chvíli, kdy už je většina sedadel přidělených.
Ahoj tak sedadla mám vybraná a to co mi prislo na email oznacene jako Boarding pass ted se chci zeptat kam s tím mám jít ? a jak dlouho před odletem bych zhruba měl být na pražském letišti ? popř poté na letišti CGD v paříži ? tam to neznám a tak vůbec nevím kam mám v CGD na odlet potom jít neznám to tam a nikdy jsem tam nebyl :/
Mám koupené dvě letenky. 16.6. z Prahy do Říma a 20.6. z Říma do Prahy. Když zadám kód webového odbavení zobrazí se mi pouze let tam a nikde není zpáteční let. Ten se mi zobrazí až po prvním letu? Děkuji za pomoc.