Level
Docela zajimave..
Doufam ze to konecne povede k rapidnimu zlevneni premiovych letenek na unosnou cenovou hladinu..
http://ekonomika.idnes.cz/iag-zalozila- ... oprava_suj
Díky za rychlé založení vlákna
Bohužel jakákoliv snaha rozjet „novou nízkonákladovou variantu“ starých dopravců má za cíl jen jediné – ukousnout z trhu co největší podíl poptávky za ponechání současných, ideálně vyšších, cen. Jinak řečeno, IAG (British Airways, Iberia, Aer Lingus & Vueling) utíkají cestující ke konkurenci, tak je chce zpátky.
Snížit cenu letenek British je však hloupost, papaláši prostě za 100$ létat nechtějí
Aktuálně se prodává pod IB kódem a fare A nevypadá marně, tedy pokud stále platí tyto údaje http://www.wheretocredit.com/cestina/iberia/a (100%+ je pozůstatek first class označení pod ačkem)
Tak s Iberiou jsem kdysi davno letel do Buenos Aires s Madridu, cekal jsem pak do druheho dne na doruceni zavazadla ,...Aer Lingus v pohode .cast akcii patri Ryanairu a docela se mi zacinaji libit , umoznuji taky 2 kabinova zavazadla i kdyz s presnosti jsou trosky na stiru a Britisch ? takova anglicka klasika , jestli zbohatlici nechteji litat za takove ceny , kam to tlaci nizkonakladovky tak at nelitaji a koupi si soukrome letadlo a podniky co plati sluzebky tak to muzou omezit a koupit jim vlak nebo bus , kdyz se jim nelibi letadla za 100 euro
Jinak vcera mi prislo od Aer Lingus nabdka na 30000 points za pulrocni nebo rocni objednavaku tisku , ovsem klasika pak, letenka zdarma , nebo tedy cca 8000 points ,ale taxy atd zvlast cash, letel jsem takhle zadarmo s CSA na mile .ovsem ten poplatek za taxy , delal tolik .za co bych letel z low costama Aer Lingus sice pojal uz drive svou strategii jako low cost, ale prebira i stare praktiky klasickych spolecnosti
Těším se hlavně na ty lety do Buenos Aires. Snad taky kvůli Levelu o trochu spadnou ceny. Nejvíc bomba by bylo kdyby začaly létat i lowcost spojení mezi jednotlivými místy přímo tam. Jinak dnešní akce Iberie se mi nehodila do itineráře. A na to jet tam na víkend, to bylo dost drahé a hlavně i příliš dlouhá cesta
Tak to mas to same ,jak nekdo radeji poleti s cestovkou i kdyz da jednoznacne o nejmene tretinu za ten zajezd vic, nez kdyz by si ho sestavil sam .takze ani ja nemam nic proti zapalceni vetsiho pohodli a nejakych bonusu za to ..ono nekdy jde uz i trosku o takovy sport a tak jak se milionar snazi posunout na rebricku forbes vys i kdyz to vlastne nepotrebuje ,tak se zase low costovy cestovatel snazi ulovit letenku za co nejlevnejsi cenu ..taky vlastne nepotrebuje uz ten rozdil mezi 5 eury a 1 eurem .. ale jde o prestiz .. najit to co nejlevneji
Report z inauguračního letu do LAX... Když vidím ty sedačky, tak nevím nevím jestli se to dá přežít :D
au :D to uz Cebu Pacific je na tom lepsie asi... jedina vyhoda co vidim je 2+4+2 namiesto 3+3+3
rasej nemat IFE, ale 3-4 cm naviac
Iba dnes beží akcia LEVELu na 0,01 eur letenky z Viedne.
to je bomba, koupeno 5x zpatecek pro 2 osoby za 0.10 eur!
VIE - LCA 3:30h letu za 0.01 eur, levnejsi je jen zdarma :D
Vueling pobavil. Tak mám rezervaci a zároveň ji nemám :D Jako platební metodu jsem vybral PayPal, s druhým termínem už proběhlo přesměrování na platební bránu, ale ta se už nezobrazila, jen rezervační kód s pending payment. A to prosím byl použit čistý EDGE. Dokonce jim failuje i jejich customer support form, přes který mi hází chybu odesílání zprávy.
Tak lidičky, koupeno. Jako nespavec jsem dal ještě jednou check my booking a ve webové verzi už bylo tlačítko pay now za původní cenu. V mobilní jen konstatovalo chybu.
V mobilní aplikaci Vuelingu se mi žádné lety Levelu nezobrazují? Mají nějakou vlastní aplikaci?
DimikUK napsal(a):Vyzkouseno z UK IP adresy a nenaslo nic teste po pulnoci. Nejspis geograficky omezeno.
Dobry vtipek, asi Leeds ma vetsi privelegia, kdyz ja jsem se tam dostal s UK IP adress 😂😃 a oni to spustili o pulnoci jejich casu a ja tim uz brouzdal pred pul dvanact naseho casu.
Díky za info, ač už jsem řekl, že letos už nic nekoupím a ani na to nemám čas, tak jsem neodolal a koupil Bilbao na 2 dny v srpnu.
Já ke Kypru přikoupil Dubrovník. Ještě mě lákala Olbia a Bilbao, ale řekl jsem si "Kašlu na to, nedá se to stihnout přes víkend. Letos chci ještě někam dál". To jsem ale zpovykaný akční letenkář...?
Od kedy to je na všetkých blogoch je to už márne, teraz treba už iba vyčkať než nahodia znova servery