Celkem lahodný fare v C z dobře dostupných letišť do Indonésie. Saudi ale nedisponují full flat sedadly a jsou tzv. „suchou“ aerolinkou (= nepodává se alkohol). Fare I připisuje 150% mil do flyingblue (21.567 mil). Zaujala mne ale poznámka „UPGRADE TO FIRST FREE OF CHARGE.“. Firstku mají Saudi na B773, které tento itinerář zahrnuje. Má někdo zkušenost? http://letenky.cestujlevne.com/booking/ ... el_class=B .
Celkem lahodný fare v C z dobře dostupných letišť do Indonésie. Saudi ale nedisponují full flat sedadly a jsou tzv. „suchou“ aerolinkou (= nepodává se alkohol).
Fare I připisuje 150% mil do flyingblue (21.567 mil).
Zaujala mne ale poznámka „UPGRADE TO FIRST FREE OF CHARGE.“. Firstku mají Saudi na B773, které tento itinerář zahrnuje. Má někdo zkušenost?
ahoj, to je opravdu super cena, na těch 4 přeletech je jen jeden (Jeddah-Jakarta) ve full bed. Možná vyzkoušet nakombinování zpáteční letenky zase přes Jeddah, pak by byl bed i nazpátek. Ty krátký lety z a do Itálie nemají lehačky asi nikdy. Nejsem si moc jistej ještě i s vízem, ale předpokládám, že člověk nebude potřebovat při mezipřistání. Uprade do first by byl slušnej bonus. No držím palce, pokud někdo dá.
Víza nepotřebuješ a je i nemožné se dostat z letiště na procházku, víza saudská nevydává, sám tu bydlím takže vím. Jinak bacha na to čekání na cestě zpět 11 hodin na letišti. Jinak jednou jsem letěl v businessu s lehátky se Saudii, ale nemůžu ti vzpomenou co to bylo za let. Takže někde je mají, nevím kde. Každopádně krásná cena Dave
Vidím, že tarif je stále aktivní a to odteď až do příštího roku. Nikdo ještě nekoupil? Vyzkoumal někdo podrobnosti k tomu udajnému free upgrade do first?