Cyprus-Larnaca
Ahojte,
rasd by som na vlastnu past navstivil koncom majavychodnu cast ostrava(Ayia Napa)-cize asi letisko Larnaca a asi najlepsi lowcost od ratislavy Wizzair. Doteraz nemam skusenosnoti s nim. Len som sa docital, ze urcite uz pri 2 letenkach sa oplati mat clenstvo v klube.
Chcem sa spytat:
- ak viete aka je cenova politika Wizzair-u ze kedy kupit letenku na tento termin(2.polovica maja)?
- viete aj o inej lowcost ceste na vychod cypru?
Dakujem.
Andrej.
Ahoj.
Členství se ti při dvou letenkách vyplatí. sleva je 10 eur na let na osobu. Ve dvou lidech tedy ušetříš 40eur. Cestu z Larnaci do A.Napa zvol shuttle busem (transportéry úplně vlevo na parkingu před letištěm). Z Prahy létá ještě smartwings ale ceny nic moc. Jinak Kypr projedeš stopem do pár hodin z jedné strany na druhou, můžeš tedy letět levněji do Paphosu
Na druhou polovinu května je nejlepší nákup nyní. Jinak jak píše Libor, mrkni spíš na Ryanair a vem to na Paphos z Budapešti nebo Krakova
Dakujem Vam obidvom. Nie sme motorizovani, preto chceme priletiet do Larnacy a byt ubytovani na JV(Famagusta). Z BA je to najblizise do Budapesti a odtial tym Wizzairom s ktorym doteraz nemam skusenosti, preto som sa pytal na cas kupy letenky, online checkin a platenei za vacsiu prirucnu batozinu som ako tak prestudoval.
Mozno by som k Liborovi este:
- mas osobne skusenosti so stopom na Cypre?
- ten shuttle by si riesil na mieste nie cez net v predsihu, totiz prilet je okolo 21:00.
Vdaka.
Andrej
No já to přes net nikdy neobjednával. Na letišti jsou klasické taxi ale hrozně drahé a pak tyhle shuttle dodávky (v podstatě taky taxi). 21. hodiny bych se nebál. Stopem jsem jel z Paralimni do Limasolu a zpět a úplně v pohodě. Místní jsou hodně milý. Máte v Napě ubytování? Mám případně kontakt na jednoho Slováka co tam dlouhodobě žije. Ten mi bydlení vždy zajistil. Sice ne luxusní ale cenově velmi přijatelné
DakujemTi opat.
Co sa tyka
-toho shuttle, tak v predregistracii cez net cez napr. resorthoppa to vychadza pri 2 ludoch - 12Eur/osobu/jednosmerne z Larnaci do Ayia Napa.Takze ak myslis, ze na mieste by to slo aj za menej ...
-toho ubytka pozeral som ceny na 7dni/2 osoby cez booking.com od 200 Eur, t.j tak 14Eur/os/noc, na luxuse si nepotrpime, ak by to bol seriozny zdroj preco nie cez neho
- toho stopu: takze cesta ayia napa do Paphosu stopom by bola mozna, mozno z viacerymi prestupmi. So stopom nemam skusenosti, vacsinou vsetko riesim public dopravou.
Cesta 12 EUR je super. Viděl jsem u taxíků i 40 EUR . Jinak napříč Kyprem se táhne dálnice a na té se stopuje docela dobře. Pokud budete bydlet v Napě, doporučím si vypůjčit skůtr a zajet si na tureckou část do Famagusty podívat se na letovisko "duchů". Za návštěvu stojí i nár park mezi Paralimni a Napou (Capo Greco). Limasol, Larnaca a Nikósie naopak pro mě nic moc.
Už si nepamatuji kolik jsem platil, ale myslím že to bylo cca za 25 Eur na apartmán pro dva s klimou. Pošli mi na sebe e-mail a já ti tam obratem dám kontakt na toho Petka a připojím nějaké fotky.
Ahoj, plánujeme s manželkou pobyt na týden v červnu 10/17 ale může být i jiný termín.
Jsme z Ostravy takže odlet někde z polska/česka/slovenska/maďarska.
Poradil by někdo zpáteční levné letenky.
Nemusí se shodovat odletové a příletové letiště a přestup by taky nevadil.
Jde nám hlavně o nejnižší senu .
Díky za odpověď.
David
Ahoj, kup na ryanair.com Krakov - Paphos na 10-17.červen. Cena je 3.700 Kč / 2 letenky. Pouze příručák v ceně.
Tahle cena níž nepůjde a zbývají tam 4 kusy. Proto bych moc dlouho neváhal
Z Katowic také dobrá cena na Costa Bravu! Trasa Katowice - Girona (Barcelona), na 10.-17. června 486 zł / 3065 Kč pro 2 osoby, pouze příruční zavazadlo do 10 kg.
Rezervace na http://www.ryanair.com
Diky Dave, Letenky koupene .
Lucx tu Barcelonu se nám nepodařilo koupit, boo-koval jsem celý pátek a pak ještě párkrát v sobotu,
vyzkoušel dvě platební karty a vždycky to vyplivlo server error . Ale dik za reakci
Nějaký tip na levnou autopujčovnu ?