Zdravim, mate nejake napady na cestu za exotikou na prelome maja a juna? Povedzme od 24.5-8.6 plus minus. Budget okolo 300e. Povodne som chcel do Uzbekistanu, ale uz asi nestiham vybavit viza. V podstate kamkolvek smer Azia (rusko ee). Moznoze severozapadna Afrika este.. .
Zdravim, mate nejake napady na cestu za exotikou na prelome maja a juna? Povedzme od 24.5-8.6 plus minus. Budget okolo 300e. Povodne som chcel do Uzbekistanu, ale uz asi nestiham vybavit viza. V podstate kamkolvek smer Azia (rusko ee). Moznoze severozapadna Afrika este..
No jo, je to jedna zo zvazovanych moznosti, ale neviem ci ma co ponuknut na taku dlhu dobu. Videl som este aj Dubaj z Budy za 150e cize aj Oman by prichadzal do uvahy...ale cakam este nejake tipy :) napriklad Indoneziu by som si klido priplatil padika :D (viem, Bali teraz, ale Bali nechcem. Prisiel som, videl som, preskutroval som)
Kks, ved ludia tam normalne ziju predsa ci je maj alebo jul. Viem, ze easy prechadzka to nebude, na druhej strane - moze to byt horsie nez 38°C v rozpalenom bratislavskom betonovom centre? Aspon sa mozes chvachtat v mori. :) a hlavne beriem tu krajinu ako cely package. Aj s tym pocasim :)
vsak jasne ze tam ziju, schovani doma v klime :D a s kazdym pribudajucim stupnom celzia ta nepohoda nestupa linearne, ale kvadraticky, teda aspon u mna. osobne si myslim ze to velky zmysel nema ist z tepla to este vacsieho tepla a maj/jun je ako stvoreny na vylety do tychto nasich zemepisnych sirok :) tam by bolo asi fakt z "exotiky" najlepsia nejaka stredna Azia, alebo keby sa objavil nejaky Cina openjaw. Prip. keby sa opakovali tie pekne ceny s Air India z Viedne a nejaky sever Indie.
vsak jasne ze tam ziju, schovani doma v klime :D a s kazdym pribudajucim stupnom celzia ta nepohoda nestupa linearne, ale kvadraticky, teda aspon u mna. osobne si myslim ze to velky zmysel nema ist z tepla to este vacsieho tepla a maj/jun je ako stvoreny na vylety do tychto nasich zemepisnych sirok :) tam by bolo asi fakt z "exotiky" najlepsia nejaka stredna Azia, alebo keby sa objavil nejaky Cina openjaw. Prip. keby sa opakovali tie pekne ceny s Air India z Viedne a nejaky sever Indie.
No ved ano - povodny plan bol Uzbekistan alebo Tajikistan - ale kedze najlacnejsie to tam vidim za 330e a viem, ze da sa aj za kilecko, nebudem to silit predsa :) bol som akurat v irane a necheckoval letenky a usla mi PC akcia.. openjaw v cine bol ten sen, ktory som dufal, ze mi sem niekto supne :D.