Scoot
Dobrý den. Mám dotaz. Manžel i syn mají totožné jméno i příjmení.Na Scootu to nechtěj nějak pobrat.Přitom zaplaceno máme.Nemáte někdo odpovědˇ? Děkuji
Ty jejich webovky jsou naprd. Pořád to píše že jména jsou duplicitní. Rezident zadán Švýcarsko.Fakt už nevím.
Nejde zadat manžela a syna. Duplicitní.Přidáno Jr. nic. Vždyť musejí rozeznat dle datumů narození že jde o další osobu.(I když je syn 18+) Nevíte někdo jak se spojit se Scoot ?
Vojtěch Hájek napsal(a):Ja jsem v únoru při cestě do Singapuru z Tegelu dělal on-line checkin. Vytištěná letenka sice nešla na letišti načíst ale pustili mě i tak :D. Na přepážku jsem nemusel.
Tak tim líp :-D
Ivo napsal(a):Pokud jsi koupil letenky pro dva lidi při jedný rezervaci, tak Tě nerozsadí. To neni Ryanair.Otazka je, zda neni lepsi jit fyzicky k prepazce? Nerozsazuje jejich online c-in?
Pri rezervaci nicmene psali, at dokoupim sedacky, jinak nebudeme sedet spolu. Je to tedy jen marketingovy trik v tuto chvili. Diky
Nema nekdo tuseni, proc scoot insider 15% welcome voucher nefunguje na zadny let ktery je s prestupem? Resp. to slevi smesnou castku, treba 4 EUR misto 50EUR oproti primymu letu Singapur-Berlin.
Ivo napsal(a):Nema nekdo tuseni, proc scoot insider 15% welcome voucher nefunguje na zadny let ktery je s prestupem? Resp. to slevi smesnou castku, treba 4 EUR misto 50EUR oproti primymu letu Singapur-Berlin.
pokud vím, tak to funguje jen na určité linky. Taky jsem byla natěšená jak mám slevu, ještě jsem měla i tu narozeninovou, a našla jsem možnost využití jen na minimální počet letů. Samozřejmě ten co jsem potřebovala ne :)
nicmene jak uz tu padlo, nez koupit Berlin-Sin zpatecku, ktera sice na slevu funguje, tak se stejne vic vyplati doletet treba do KL a zpet koupit letenku z Bali. Stoji to defacto stejne jak do Singapuru a clovek v tom ma uz "prelety". Vyjde to porad lip nez dokupovat prelety ze Singapuru, ktere jsou drahe na mistni pomery.
Dalsi figl je, ze letenka jednosmerna Bali-Berlin vyjde levneji, nez to kupovat jako multicity se zacatkem v Berline. To to pak pocita obe ceny v EUR a Bali-Berlin najednou vychazi na 220 EUR misto na 198EUR po prepoctu z IDR...
Ivo napsal(a):nicmene jak uz tu padlo, nez koupit Berlin-Sin zpatecku, ktera sice na slevu funguje, tak se stejne vic vyplati doletet treba do KL a zpet koupit letenku z Bali. Stoji to defacto stejne jak do Singapuru a clovek v tom ma uz "prelety". Vyjde to porad lip nez dokupovat prelety ze Singapuru, ktere jsou drahe na mistni pomery.
Dalsi figl je, ze letenka jednosmerna Bali-Berlin vyjde levneji, nez to kupovat jako multicity se zacatkem v Berline. To to pak pocita obe ceny v EUR a Bali-Berlin najednou vychazi na 220 EUR misto na 198EUR po prepoctu z IDR...
To je dobrej fígl. Vidím na říjen z Bali do Berlína let za 4,3k před aplikováním slevy. Dík!
Jen pozor na jednu vec - pokud letite z Evropy do Indonesie s OW letenkou, byl jsem varovan, ze Scoot vas nemusi pustit do letadla, jelikoz se nemuzete prokazat RT letenkou, coz ve striktnich pripadech mohou v Indonesii vyzadovat a pak by to slo za Scootem..nema o tom nekdo vic info?
Z tohoto duvodu vidim bezpecnejsi doletet do Malajsie, kde snad problem nebude a mistni aerolinku OW letenky do Indo udajne neresi a pusti vas bez problemu..
to bych samozrejme mel, mel bych OW do Indonesie se Scootem a OW z Indonesie. Scoot udajne k tomuhle je vic skepticky nez lowcost aerolinky v Asii, podle toho co jsem vygooglil. Tzn. muze, a opravnene, odmitnout nastup na palubu v Berline z duvodu nepredlozeni ZPATECNI letenky. One Way nikoho nemusi zajimat v tomto pripade.. ale jen rikam, co jsem se docet. Jak je to v praxi, nevim.
Vojtěch Hájek napsal(a):To je dobrej fígl. Vidím na říjen z Bali do Berlína let za 4,3k před aplikováním slevy. Dík!
Kde jsi nasel 4,3k? Ja teda vidim nejlevnejsi 3 183 000 IDR coz je pred slevou 5086czk
Ow bez problemov so scootom na filipiny.
Co sa tyka indonezie, tak ked mas letenku odtial ziaden problem nenastane.
Co ma prekvapilo tak letenku z indonezie pozadovali na imigracke na letiskach (padang, makasar)
Ivo napsal(a):Kde jsi nasel 4,3k? Ja teda vidim nejlevnejsi 3 183 000 IDR coz je pred slevou 5086czk
Tam je zase fígl zvolit z Bali ranní odlet a tedy delší čekání v Singapuru. Při odpoledním odletu je cena o cca 1000 Kč vyšší. Konkrétně jde o termin 3.10.2019
Vojtěch Hájek napsal(a):Tam je zase fígl zvolit z Bali ranní odlet a tedy delší čekání v Singapuru.
Otázkou pak je, jestli stojí 1 tis Kč za to, abych místo poklidně straveneho posledního dne dovolené místo toho cumakoval 13,5 hod v Singapuru, což taky bude něco stát a. byt na cestě o půl dne víc. Jinak díváme se na to na mobilu, ale 1 tis Kč rozhodne nevidím.
Tenhle ranni let ja zamerne chci, chci si udelat vylet po Singapuru pred odletem. Takze tuto cenu sleduju u techto letu a nevidim u zadnych techto letu nizsi cenu jak 3 183 000idr coz je 5000czk. Odpoledni lety jsou o 20 euro drazsi.
Muzes pls potvrdit jakou cenu ty presne vidis? Treba mas nejaky figl v nastaveni..
baca12 napsal(a):Co ma prekvapilo tak letenku z indonezie pozadovali na imigracke na letiskach (padang, makasar)
Jojo.To dělají běžne.Taky mam 2 zkušenosti.
Ivo napsal(a):Tenhle ranni let ja zamerne chci, chci si udelat vylet po Singapuru pred odletem. Takze tuto cenu sleduju u techto letu a nevidim u zadnych techto letu nizsi cenu jak 3 183 000idr coz je 5000czk. Odpoledni lety jsou o 20 euro drazsi.
Muzes pls potvrdit jakou cenu ty presne vidis? Treba mas nejaky figl v nastaveni..
Tak moje chyba. Za 4,3k to lze koupit pouze přes eDreams. Přímo přes Scoot je to za 5,2k. Vyhledával jsem SkyScanner. Otázkou je, jestli se těch devět kil vyplatí no.
niemandos napsal(a):Jojo.To dělají běžne.Taky mam 2 zkušenosti.
Minuly rok som sa s tym nestretol (2xdenpasar, makasar)
baca12 napsal(a):Minuly rok som sa s tym nestretol (2xdenpasar, makasar)
Ja předminulý rok Medan a chtěli. videt