Cestování/Letenky s parťákem
Zdravím všechny, nedávno jsme vyvinuli menší projekt "DámeTrip", který spojuje cestovatele z Česka a Slovenska. Vyplníte pár otázek a podle nich vás automaticky spojíme s vhodným parťákem na trip. Projekt je v BETA verzi, čili bychom moc ocenili jakékoli názory a poznámky, co byste si vyhradili. :-) Účinit tak můžete zde www.dametrip.cz Snad se vám myšlenka bude líbit a třeba najdete parťáka na cestu. :-)
S pozdravem,
Tým DámeTripu
Tak jsem dostal tip na ideálního parťáka - z opačného konce republiky, věkový rozdíl 20 let, a skoro stejný cíl - on na jih do města, já na sever do přírody. To nám to bude klapat... Tuším, že jste někde zapomněli obrátit znaménko...
Haha. Ja mam sice cloveka, ktory je rovnako stary, ale zije v Londyne , chce ist do Kolumbie (ja do Peru) a v emaily mi neukazalo co tam chce robit. Asi to nejaky potencial ma, ale musi tam byt zaregistrovanych viac ludi. :)
Andrea358 napsal(a):Haha. Ja mam sice cloveka, ktory je rovnako stary, ale zije v Londyne , chce ist do Kolumbie (ja do Peru) a v emaily mi neukazalo co tam chce robit. Asi to nejaky potencial ma, ale musi tam byt zaregistrovanych viac ludi. :)
A hlavně možnost zadání pouze jediného cíle mi přijde o ničem... BTW co takhle domluvit se bez toho softvéru...? S Tebou bych se nebál :-)