Rezervace u WizzAir
Míša K. napsal(a):Tak to bych přesně nedělala... zruší ti Praha - Řím a budeš v čudu... :-) Zkusila bych spíše najít úplně jinou alternativu a těch 500 nechala propadnout. Nicméně přeji hodně štěstí, snad ti to klapne... :-)
Děkuji
Sultan Mahagon bin Bordo napsal(a):Děkuji za doplnění. Jedná se o lety až na červenec za nějakých 2800 zpátečka Praha - Řím - Funchal. Takže mám čekat až změní i ten let Praha Řím?
Naopak. Nechal bych si flexibilní Funchal a k tomu bych si koupil jinej let za 500 do Itálie.
(nebo jestli tam bude rebook na něco jinýho z Itálie ve tvých a datech, co by se ti líbilo...)
Martin Vícha napsal(a):Ono nic, jako přestupní let, u Wizzu neexistuje. Máš samostatné lety.
Ale vysvetli to ludom co to kupili cez Kiwi...
Parkrat som to skusal, ale je to marny, je to marny, je to marny...
Odkial vy mate tolko zmien? Mam 22 leteniek a jediny kto mi garantuje zmeny je Hamas. Budapest si lieta plus minus 5 minut, neviem ci jeden jediny rebooking za cely rok ...
Ja mam z Praglu Kypr zruseny, letat bude v jine dny. Nicmene email o zmene zatim neprisel, vidim to v appce.
Mně změněno o den Neapol. Úplné zrušené Praha Bukurešť. Řím - Funchal o den (zatím není v mailu).
voughne napsal(a):Odkial vy mate tolko zmien? Mam 22 leteniek a jediny kto mi garantuje zmeny je Hamas. Budapest si lieta plus minus 5 minut, neviem ci jeden jediny rebooking za cely rok ...
Nebol by som taky optimista. Dnes zruseny Rhodos s Budapesti prelom 9/10 . Zrusili cely Oktober. Letenku tam o 2 dni posunuli, a naspat zrusili uplne. A na vyber na rebook mam len lety s Bud, Vie vobec. Aj tie s Bud v tom obdobi -14 +30 je polovica nedostupnych. Maju v tom teraz poriadny bordel. Pockam par dni, ci sa to nejak utrasie.
Uz by mohli nahodit zimny plan, nech moze vycihat lacne letenky do gruzinska a postupne si z toho spravit letnu dovolenku :)
Inak mne konecne zrusili albansko, tak posuvam 3x a naposledy.
Proč to vůbec kupujete?! :D To si radši kupte stírací los, tam je větší pravděpodobnost, že to vyjde...
Peťaňaak napsal(a):Proč to vůbec kupujete?!
Faktory jako levná letenka, dostatek volného času, cestování bez rozvětvené rodiny.
A navíc někoho láká představa, že po nákupu letenek sice s Wizzem odletí, ale přesně neví kdy a vlastně úplně jisté ani není, na které letiště.
Pro lety s rodinou, nebo pro lety v přesně určeném termínu korporátní dovolené to vhodné není.
voughne napsal(a):Odkial vy mate tolko zmien? Mam 22 leteniek a jediny kto mi garantuje zmeny je Hamas. Budapest si lieta plus minus 5 minut, neviem ci jeden jediny rebooking za cely rok ...
Vídeň - Bilbao - 3 změny
Wroclaw - Valencie - zrušeno
Katowice - Kutaisi - zatím jedna změna ale je to až na říjen :)
Takze Vieden v tom ide docela casto, dik za inspiraciu. Skoda, ze tych zaujimavych letov je z tohto letiska poskromne ...
baca12 napsal(a):Uz by mohli nahodit zimny plan, nech moze vycihat lacne letenky do gruzinska a postupne si z toho spravit letnu dovolenku :)
Inak mne konecne zrusili albansko, tak posuvam 3x a naposledy.
Byl by nekdo ochotny udelat takovy trosku souhrn, co je vsechno moznes tema zrusenyma letenkama delat? Krom posunu -14+30 a vraceni penez?
vlastne jsem v tom absolutni novacek
Spekulujete na dalsi zmenu a posun az o nekolik mesicu dopredu nebo jak? Nebo si nechavate kredit 120% a co s nim jde platit - dalsi clenstvi (nebo jde nejak jinak prodlouzit krom znovuzaplaceni??)
Diky za ochotu se v tom nejak zorientovat.
Mandre - moj let BUD-Baku-BUD 2x posunuli. Dostala som na vyber a)akceptovat zmeny b)posunut lety 14dni vopred/30dni po povodnom lete c)poziadat o 120% refund vo forme Wizz kreditu d)poziadat o vratenie 100% ceny letenky. Vybrala som poslednu moznost.
voughne napsal(a):Takze Vieden v tom ide docela casto, dik za inspiraciu. Skoda, ze tych zaujimavych letov je z tohto letiska poskromne ...
tak investicne sa da kupit Jerevan z Viedne a potom lahko prehodis aj na Baku alebo Kutaisi z Budapesti. Rovnako sa dali aj tie Saudske. Co si kupil vo Viedni, dalo sa prehodit na Budapest.
Právě... dá se přehodit (jen) na Budapest. To není žádná výhra. Jednak je to o pěkný kus cesty dál pro nás ze západu, a druhak pokud člověk nechce jet autem, tak cesta na budapešťské letiště hromadnou dopravou je dost tristní. Uvažoval jsem o změně Vídeň-Neapol na Bud-Neapol, ale je to o ničem... Na opačnou stranu nabízí změnu jen na Řím.
Nevím v čem je cesta na letiště z vlakáče v BUD horší než v PRG? Už jsem z BUD pár let neletěl, ale co si vzpomínám, tak metro a pak bus na letiště. Totožné co v Praze a i čas byl podobný.
mirjur napsal(a):Právě... dá se přehodit (jen) na Budapest. To není žádná výhra. Jednak je to o pěkný kus cesty dál pro nás ze západu, a druhak pokud člověk nechce jet autem, tak cesta na budapešťské letiště hromadnou dopravou je dost tristní. Uvažoval jsem o změně Vídeň-Neapol na Bud-Neapol, ale je to o ničem... Na opačnou stranu nabízí změnu jen na Řím.
To som reagoval priamo na stareho vychodniara Voughna, ktory preferuje Budapest
niemandos_1 napsal(a):Nevím v čem je cesta na letiště z vlakáče v BUD horší než v PRG? Už jsem z BUD pár let neletěl, ale co si vzpomínám, tak metro a pak bus na letiště. Totožné co v Praze a i čas byl podobný.
Este lepsi je sposob, z Nyugati premavaju priamo vlaky na Kobany Kispest a netreba tak ani metrom sa trepat :D
mirjur napsal(a):Právě... dá se přehodit (jen) na Budapest. To není žádná výhra. Jednak je to o pěkný kus cesty dál pro nás ze západu, a druhak pokud člověk nechce jet autem, tak cesta na budapešťské letiště hromadnou dopravou je dost tristní. Uvažoval jsem o změně Vídeň-Neapol na Bud-Neapol, ale je to o ničem... Na opačnou stranu nabízí změnu jen na Řím.
Není tristní, ale zcela běžná. Navíc - kdo přežije tortury s Wiserem, pak ho určitě BUD nijak nevyvede z míry.