Zdravím, zrovna v tento den sem našel skvělou cenu letenek u WizzAir a rozhodl jsem se s kamarády vycestovat, nicméně ještě musíme sehnat ubytko prvně, takže bych potřeboval rezervovat letenky, ale zaplatit je s nějakým časovým intervalem. Jde o to, že cena těch letenek se vskutku mění každý den. Poradí mi někdo, dokdy musím zaplatit letenky (bankovním převodem - 108kč poplatek myslím) od rezervace? Nechci zároveň aby mi propadly s takovou pěknou cenou, proto bych je rád rezervoval, ale nevím, jaká je tam doba. Neví někdo prosím?  .

Rezervace u WizzAir

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

Maly dotaz. Jak resite 2 osoby se stejnym jmenem v 1 rezervaci? (dite a tatinek)…. Pise mi to, ze jmeno musi byt unikatni….kupuju kamaradum pres muj wdc…….Tak to jsem poresila Jr za prijmenim.

Nicmene z nejakeho duvodu je u rezervace napsano payment pending a pak po cca pul hodine zamitnuto….

Edit: Rezervace se sama smazala, ani teda neprislo nic do mailu, neprosla platba -zkousela jsem vic karet.

Ted teda nevim, jestli to je nejaka momentalni chyba anebo to nejde kvuli tomu, ze to detekuje me i v dalsi rezervaci s jinymi lidmi na stejnem letu.

Nezkousel jste takhle nekdo kupovat pro nekoho dalsiho letenky pres svuj WDC??

0 Citovat

Jde i o to, ze pokud udelam znova rezervaci a neprojde platba, tak se zvysi cena letenky, a je to pak proces na hodiny, nez se mista vrati do prodeje..   jestli se mam znova pokouset to koupit (uspora proti dalsimu wdc na nekoho dalsiho je 50€)???

0 Citovat

Niekoľkokrát som kupovala letenky cez moje WDC ostatným účastníkom. Nikdy nebol problém. Jedine,co mi napadá,si súčasťou rezervácie?

0 Citovat

Jsem. Mam koupene letenky pro nas 4 a ted jeste potrebuju koupit pro ne dalsi 4 (se mnou znova 5).

Edit: tak ted rano vse proslo, zrejme nocni bug. 2 rezervace, kde v obou jsem ja.

0