Rezervace u WizzAir
Maly dotaz. Jak resite 2 osoby se stejnym jmenem v 1 rezervaci? (dite a tatinek)…. Pise mi to, ze jmeno musi byt unikatni….kupuju kamaradum pres muj wdc…….Tak to jsem poresila Jr za prijmenim.
Nicmene z nejakeho duvodu je u rezervace napsano payment pending a pak po cca pul hodine zamitnuto….
Edit: Rezervace se sama smazala, ani teda neprislo nic do mailu, neprosla platba -zkousela jsem vic karet.
Ted teda nevim, jestli to je nejaka momentalni chyba anebo to nejde kvuli tomu, ze to detekuje me i v dalsi rezervaci s jinymi lidmi na stejnem letu.
Nezkousel jste takhle nekdo kupovat pro nekoho dalsiho letenky pres svuj WDC??
Jde i o to, ze pokud udelam znova rezervaci a neprojde platba, tak se zvysi cena letenky, a je to pak proces na hodiny, nez se mista vrati do prodeje.. jestli se mam znova pokouset to koupit (uspora proti dalsimu wdc na nekoho dalsiho je 50€)???
Niekoľkokrát som kupovala letenky cez moje WDC ostatným účastníkom. Nikdy nebol problém. Jedine,co mi napadá,si súčasťou rezervácie?
Jsem. Mam koupene letenky pro nas 4 a ted jeste potrebuju koupit pro ne dalsi 4 (se mnou znova 5).
Edit: tak ted rano vse proslo, zrejme nocni bug. 2 rezervace, kde v obou jsem ja.