Zavazadlo 1 kg nad limit
Nemáte někdo zkušenost s odbavení zavazadla které jej 1 kg přes limit? Letím s KLM a váha má být 23 kg, já mám 24 kg, budu muset něco doplatit?
Díky
Bude záležet na check-in agentovi, nikdo Ti nic jiného ani říct nemůže. Pokud bude v pohodě, bez problémů Ti to nechají, jinak budeš muset doplatit nadváhu.
Děkuji. Nevíte ještě prosím, zda pokud budu platit nadváhu, tak se to počítá co kilo to vypočítaná částka navíc, nebo nějaký paušál?
Vypadá to, že to berou paušálně za 55 € nebo 75 € na dálkových linkách. Raději kilo uber a hoď mikinu na sebe :D
Měl jsem to na hraně 23 kg, tak jsem to raději ještě o kilo odlehčil (mám teď knihy v příručním zavazadle), díky za informace.
Zalezi taky co mas za zavazadlo ,za tu dobu co litam jsem se uz naucil polozit zavazadlo u prepazky tak aby ukazalo mene nez ma ve skutecnosti , ovsem ted uz to moc nevyuzivam , protoze dve prirucni jsou dostacujici , rozhodne se ale kilo se da odlehcit celkem bez problemu a vlastne 23 kg uz ani k cestam nepotrebuju, kdo by se s tim pak tahal -) do 15 kg se musim vlezt na jakoukoliv cestu kamkoliv
Opravdu záleží na tom, kdo sedí v tu chvíli za přepážkou, jednou nemrknou okem i např. 3 kg navíc, jindy už chcou odlehčit právě při 1 kg navíc. My jsme měli v Teheránu 6 kg navíc, tak jsme kufr "nenápadně" na váze nadlehčovali rukou a to přímo před zraky "agenta" Ukraine airlines, který přebíhal mezi jednotlivými přepážkami odbavení a prošlo to bez doplatku.