EasyJet - problém s checkin?
Zdravím,
příští neděli letím s EasyJet do Prahy z Milána, při online checkinu po mně nebyly nikde vyžadovány informace jako je OP/pas, národnost apod. S toutou společností letím poprvé, takže jsem to nikdy dříve nezadával. Tam letím s Ryanairem a vše proběhlo v pořádku. Nerad bych uvíznul na letišti, měli jste někdo podobnou zkušenost s touto společností? Všude jsem četl, že to lidé zadavali, mně to rovnou dalo boarding pass.
Díky předem za odpověď :)
řekl bych že to bude stejný patern - 6 vedle sebe a 2 v další uličce.
Nicméně nemám vlastní zkušenost.
Dobrý den,
Navazuji na příspěvek ohledně online check-inu u společnosti Easyjet. V dubnu letím do Amsterdamu, a také mě to při online odbavení dalo hned letenky, aniž by to po mě chtělo údaje z cestovních dokladů. Jen pro klid mojí duše, opravdu je to takhle v pořádku?
Moc děkuji
Nevíte prosim někdo jak jim funguje online odbavení těch 30 dní předem (jestli je to dostupné dle času odletu nebo...), chtěla jsem dnes udělat checkin, a u jmen jednotlivých cestujících chtějí při odbavení vyplnit kontaktní údaje (tel. a email), ale po vložení a potvrzení se checkin neprovede, znova se zobrazí stránka se jmény a odbavení neprovedeno, tak nevim, jak to mají/nemají dostupné nebo je nějaký problém na webu??? chtěla jsem udělat odbavení kvůli přidělování sedadel. díky.
Mam pocit , ze u easyJet je problem kdyz mas zaregistrovany email a pak vkladas ruzna jmena pri prihlasovani ,ale nevim uplne jiste ,nejak jsem s tim mel kdysi taky problem ,ale to slo o vstup na udelanou rezervac,i jinak u Ryanairu funguji nejen dny ale i cas a treba ten dvoudenni check in neudelas driv jak presne za 48 hodin od casu letu
Tak jsem to teď vyřešila přes chat, zřejmě něco se nepovedlo při online checkinu, takže se ta chyba objevovala pořád dokola i po vymazání cookies, nakonec mi poradil, ať jdu do té rezervace bez přihlášení, jakoby bez účtu, přes příjmení a číslo rezervace...a tam to naskočilo hned. Jinak prý oni nemůžou udělat na Helpline online checkin...pokud by to neprošlo, tak pak jedině až na letišti.:-((( Což teda nevím, jak by probíhalo, asi by mi nikdo nevěřil a chtěli by za to platit???...To je poprvé, co jsem u nich měla problem s odbavenim. :-o
Zdravím, letím poprvé s EasyJet a při checkin to po mě nechtělo, žádné údaje o dokladu...? To se mi nikdy nestalo a to lítám docela často.. Někde tady jsem četla, že při letech v rámci Schengenu nejsou údaje z dokladů vyžadovány. Prohledala jsem celou apku, vygenerovalo mi to palubní vstupenky, tak asi vše ok, ale chci se opravdu ujistit, že tomu tak je.. Předem díky za odpověď z Vaších zkušenosti. Iv.
Některé aerolinky při check-inu opravdu nepožadují informace o dokladech, pokud se jedná o let v Schengenu. Vězte, že kdyby tam ten požadavek byl a vy jste údaje nevyplnila, tak by vás systém nepustil dál a nevygeneroval vám palubní vstupenku.
Check-in u easyJetu jsem dělal tento týden a pokud si dobře vzpomínám, tak požadavek na číslo dokladu tam opravdu nebyl.