Ahoj, chtěla bych poprosit o pomoc při shánění letenky do USA. V termínu: odlet srpen 2013, s návratem v září 2013. Co nejlevnější, ideálně do 15 tis. Odlet ideálně z Prahy, Vídně. S přestupy kdekoliv. Přílet do: New york nebo Los Angeles nebo Miami nebo Chicago,...chceme jet "okružní jízdu" kolem USA, takže v podstatě je mi jedno, kde okruh započneme. Předem díky moc všem za pomoc. .
chtěla bych poprosit o pomoc při shánění letenky do USA. V termínu: odlet srpen 2013, s návratem v září 2013. Co nejlevnější, ideálně do 15 tis. Odlet ideálně z Prahy, Vídně. S přestupy kdekoliv. Přílet do: New york nebo Los Angeles nebo Miami nebo Chicago,...chceme jet "okružní jízdu" kolem USA, takže v podstatě je mi jedno, kde okruh započneme.
cca na měsíc. Od 20.srpna je už na nás pozdě. Chtěli bysme letět začátkem srpna, návrat začátkem září. Myslíte, že je lepší počkat s koupí letenky třeba na červenec nebo koupit co nejdříve? Může se stát, že už letenky na srpen budou vyprodané? Nemám s tím vůbec žádné zkušenosti..
Ahojte, máte někdo zkušenosti s nákupem letenek do USA s půlročním předstihem a teprve následným vyřizováním víza? ESTA mi nestačí, potřebuju klasické vízum. Podle mě to problém nebude koupit prvně letenky a až pak vízum. Ale potřebuju se ujistit :D
inak trosku offtopic, ale zaujimalo by ma aka je situacia ak je ti oficialne treba viza kvoli tymto krajinam, ale skusis "stastie" na pozemnom prechode napr. z Kanady, alebo Mexika, kde ESTA nevybavujes.
inak trosku offtopic, ale zaujimalo by ma aka je situacia ak je ti oficialne treba viza kvoli tymto krajinam, ale skusis "stastie" na pozemnom prechode napr. z Kanady, alebo Mexika, kde ESTA nevybavujes.
Někde jsem četl, že to striktně kontrolují. Narazil jsem na nějaký článek o přechodu na západní pobřeží a prý to byl porod.
To záleží na tom, jak moc máš tu sedmičku rád. Je-li ti volná, směle do toho. Na druhou stranu ti teď nikdo neřekne, jestli v listopadu už budou státy otevřené nebo dokonce nebudou znovu zavřené.
Hledejte kdekoli, třeba na skyscanneru nebo googlu, ale koupit určitě přímo u aerolinky!
Já naposledy měla skvělou cenu z Berlína, ale zkoušela bych všechny dostupné letiště v Německu, Polsku a Vídeň (tam byly před pár měsíci taky dobré ceny).